Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki volt már személyesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt már személyesen tanúja fodrásznál drasztikus női hajvágásnak? Hogy történt a dolog, hogy nézett ki a hölgy előtte és utána? Milyen hatással volt rád, ahogy láttad?

Figyelt kérdés
Ahogy a téma is mutatja, én szexuálisan izgatónak találom ezt, kíváncsi lennék valós élményekre :)

2024. júl. 9. 20:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy jómagam tizenévesen voltam utoljára fodrásznál, így viszonylag kevés ilyen esetet láthattam. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy lánynak felül teljesen tüsi, hátul hosszabbra (talán nyakközépig érőre) hagyott frizurát vágtak. Meg egy olyan esetre emlékszem még, hogy egy enyhén hullámos, váll alá érő szőke hajú nőnek lett éppen csak nyakig érő, egyenes bubi haja. Jóval később még egy akkori barátnőmet kísértem el egyszer fodrászhoz, aki - nagyrészt az én rábeszélésemre - elég sokat vágatott a hajából, de csak egy bubifrizurát vállalt be, teljesen rövidet nem.
2024. júl. 12. 16:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy voltam szemtanú, hogy legépeltem a barátnőmet.
2024. júl. 13. 15:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem egy csaj ismerősömnek azért kellett fel nyírni oldalt a haját, mert egy cigány csajjal balhézott össze.
2024. júl. 13. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Exem elkísértem biohairbe, gyors kitalálta h levágatja és nem akart időpontig várni. Lapockáig érő tépett vörit lekapatta egyhossz fülig érő bubira
2024. júl. 15. 07:14
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
A barátnőm exe is oda volt a csíra nőkért. Kiderült hogy meleg. Bele látják a pasit a rövid hajú nőkbe. Szerintem vállald fel magad..
2024. júl. 25. 14:12
 16/22 anonim válasza:
92%
15-ös te aztán irgalmatlan nagy baromságot tudsz kijelenteni
2024. júl. 26. 18:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Borbély vagyok, el sem hinnétek hány nő tér be rövid hajat vágatni, néhányan hosszú hajból. Mára kifejezetten megszerettem a nő ügyfeleket, ha tehetném nyitnék egy saját női borbélyszalont. Igazi piaci rés!
2024. aug. 11. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:
17-es, más csinálja: https://www.youtube.com/c/HFDZK
2024. aug. 12. 08:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy vállig érő hajú nő nagyon rövidre, fiúsra vágatta a haját. A fodrász nem volt szívbajos, mondta is a hölgy a végén, hogy hogy túl rövid lett.
aug. 13. 10:14
 20/22 A kérdező kommentje:
17: Hát igen, az jó lenne. Magyarországon általában a borbélyüzletekbe be sem engedik a nőket. És nem egy esetben hallottam már, hogy a nők sokszor azért nem mernek rövid frizurát vágatni, mert a női fodrászok nem értenek hozzá, és béna lesz a végeredmény.
aug. 13. 18:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!