Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már személyesen tanúja fodrásznál drasztikus női hajvágásnak? Hogy történt a dolog, hogy nézett ki a hölgy előtte és utána? Milyen hatással volt rád, ahogy láttad?
Figyelt kérdés
Ahogy a téma is mutatja, én szexuálisan izgatónak találom ezt, kíváncsi lennék valós élményekre :)2024. júl. 9. 20:22
1/22 anonim válasza:
Láttam már ilyet.. Sötét és nehéz idők voltak.
2/22 anonim válasza:
Exem hajnyírását néztem végig. Lapocka alá érő brünett göndör tincsekkel ment be. Gyors mosás, kis szárítás. Azt tarkójánál kezdték vágni, kb 2 centi lógott a tarkójára, elől kicsit hosszabb maradt, fent kis tüsihajat ritkítottak bele. Utána jól meghúztam
3/22 anonim válasza:
Én egyszer olyat láttam, hogy a férj instruálta a fodrászt, a nő tök riadtan nézett, tehát láthatóan a pasi akarta a nyirást és vállig érő hajuból tüsi lett a nő, olyan fél cm körben.
4/22 anonim válasza:
#2, akkor rövid hajú lett és részben tüsi?
5/22 anonim válasza:
pixie és bubi közt lett valami, nagyon dögös volt
6/22 anonim válasza:
És nem tetszett volna még jobban megnyírva? Mondjuk gépelten?
7/22 anonim válasza:
jobban tetszett volna ha géppel felszedik a tarkóját, de nem olyant akart
9/22 anonim válasza:
Kérdező, és te mit láttál eddig? Drukkoltál, hogy kopasz legyen a nő?
10/22 anonim válasza:
Egyszer 5-6 éve lehetett, egy BioHair-be beültem várni a soromra és épp egy szép arcú nőnek vágták-nyírták a haját, de már épp a végefele volt. A végeredmény egészen rövid (4-5 centis), hátul felnyírt haj volt. Jól nézett ki. Sajnos nem láttam hogy milyen hosszúságú hajjal ült be előtte, és arra sem figyeltem, hogy mennyi haj volt körülötte és a köpenyen (vagy mi az amit rádtesznek hajvágás előtt).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!