Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a lánynak szörös alul?
Emlékszem első bnőmmel annyira szerettük egymást. nagyon. 19 voltam ő meg 18
forrt a levegő mint állat.. a lélekenergia szétégette a házat szinte.
egy estén ő lezuhanyzott.. és felvette a köntösömet, bejött hozzám. Beszélgettünk kellemesen, egyszer odament az ajtóhoz, és bezárta, majd megfordult és szétnyitotta a köntöst 😏 ott állt meztelenül hetyke cicikkel és szőrös nunival. Az a látvány te..
az "első az igazi és nem felejtjük el" nálam sajnos így van :/
25 f
21es
Ezt olyan jól leírtad, ahogy elképzeltem, még nekem is elkezdett mocorogni, pedig reg kinőttem már ezt :)
Az orális örömhöz zavaró tud lenni.. és am sok lány sztem parázik is tóle hogy "úristen a pasi aki tetszik az undi szőrömhöz ér" ezért van az hogy úgyis leszedi főleg első pár alkalommal minden barátnő.
Viszont látványra nagyon guszti! meg tapintásra is.. mikor belenyúlsz a masnis bugyiba és érezni.. huh! :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!