Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a lánynak szörös alul?

Figyelt kérdés
Elkezdtem randizni egy lánnyal. Még nem voltunk együtt, de a legutóbbi randira nagyon rövidnadrágban jött. Nagyon szexi vold, de ahogy szét tett lábbal ült, megláttam, hogy kilóg egy kis ször a nadrágjából. Nagyon tetszik a csaj meg minden, de nem tudom, ehez hogyan viszonyuljak. Ti mit tennétek?

2024. júl. 8. 17:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
39%
Csakacsupasz!
2024. júl. 8. 17:59
 2/27 anonim ***** válasza:
84%
Hogy mit tennék? Udvarolnék tovább a csajnak és úgy meg... hogy csak na! Egyem azt a finnyás búrádat öcskös, hogy téged zavar a p.nciszőr. Talán mister olimpiának tetszik lenni, hogy ennyit válogatsz meg kritériumokat állítasz vagy mi?
2024. júl. 8. 18:04
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Nekem személy szerint az az elsődleges,hogy mindenki komfortosan érezze magát. Szerintem elég gáz ha valakinek azért kell változtatnia valamin ami neki megfelelő,hogy bevágódjon másnál. De nem vagyunk egyformák..
2024. júl. 8. 18:05
 4/27 anonim ***** válasza:
20%
Lehet még büdös is neki
2024. júl. 8. 18:07
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

én tapasztaltam már jobbat is.

egy tök normális csajjal meg még 2 sráccal állatkertben töltöttük a nyári gyakszikat... ilyen kis rövid szoknyácskában volt. Egyszer csak szólt haverhoz.. de én is odanéztem, hogy na dumcsi lesz.

Ilyen Talpon guggolva volt teknős mellett.. és bazd.. nem volt rajta bugyi. félig terpesztve guggolt :O sztem a csaj otthon lengén szoknyában volt a nyári melegben.. megszokta és véletlen így jött a gyakszi ra is vagy nemtom:D de frankón kilátszott a szőrös nyuszija. 2 mp volt az egész, először azt hittem képzelődöm de nem, megtörtént. Lehet eszébejutott hogy am nincs is rajta bugyi nemtom.

baromi helyes 160 centi körüli barna szemű sportos csajszi volt. Kicsit beindultam emlékszem xd

hogy hogy sikerült ezt így összehoznia rejtély.

2024. júl. 8. 18:07
 6/27 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen igazad van, ha ő úgy érzi magát jól, illő elfogadni vagy tovább kell lépni.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, engem nem zavarna.

2024. júl. 8. 18:17
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Engem kifejezetten izgat, imàdom szőrösen.
2024. júl. 8. 18:49
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom hány éves lehetsz, hogy nem tudod eldönteni hogyan kell viszonyulnod valamihez. Már a 2 évesek is simán tudnak döntést hozni arról mi tetszik és mi nem tetszik nekik... Neked miért nem megy?
2024. júl. 8. 19:31
 9/27 anonim ***** válasza:
52%

Engem személy szerint nem zavar.

Hidd el ez nem lesz akadály semmiben, ha téged mégis nagyon zavar akkor finoman megkérdheted, hogy vágja le a szőrt és nem hiszem, hogy nemet mondana.

2024. júl. 8. 19:54
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem zavar,sőt. Nekem is volt hasonló barátnőm,amikor olyan rövidnacit vett föl,kilátszott a szőr.Imádtam.
2024. júl. 8. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!