Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire mondják azt, ha valaki "perverz"?
Figyelt kérdés
Mitől lesz perverz valaki? Mivel a perverzió az egy mentális betegség, így valami kiváltja, de mi lehet az?júl. 7. 17:19
1/14 anonim válasza:
Ami kicsit más mint az általánosan elfogadott normák. De egyébként kinek mi a perverz. Ha valaki nagyon prűd annak az orális szex is perverz. 🤷♂️
2/14 Noren1989 válasza:
Kb bàrmire.
Sokan keverik a szexuàlisan túlfűtöttel, vagy a szexuàlisan deviàns személlyel.
3/14 anonim válasza:
A perverzió nem mentális betegség, annyit jelent, hogy a megszokottól eltérő. Hétköznapi, nem-szexuális értelemben is szokták használni, pl mustárba mártott ropit enni is lehet perverz.
4/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor például az perverz, aki mondjuk szereti a footjobot, vagy akár BDSM-et, szerepjátékokat?
júl. 7. 17:54
5/14 anonim válasza:
Nekem igen, de egy BDSM kedvelőnek normális.
7/14 anonim válasza:
Rám sokszor mondják, mert kemény perverzioim vannak:((
8/14 Laylah válasza:
Tinik közt már 12-13 évesen is úgy ismerkednek, hogy "legyél pervi", ami kb. annyit tesz, hogy beszélnek a szexről, esetleg szexchatelnek.
9/14 anonim válasza:
Én például perverz vagyok, de ez nem mentális betegség, csak a társadalmilag elfogadotton túlmutató szexuális fantázia.
10/14 anonim válasza:
Semmire, mert ez nagyon relatív kifejezés. Kor és társadalom függő. Ami 20 éve "perverznek" számított az ma hétköznapi. És ami ma perverz az 20 év múlva átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!