Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek régen az iskolai meztelen úszás inkább hasznos lehetett vagy rossz a fiúknak?
Figyelt kérdés
júl. 7. 08:43
21/28 anonim válasza:
19# Mert az úgy nagyon guszta, ha épp menstruálnak és véres lesz az uszodavíz. Plusz nekik se tesz jót gondolom.
22/28 anonim válasza:
Én eleve betiltanám mindenféle fürdőruha viselését az összes uszodában és strandon.
23/28 anonim válasza:
Álmodoznak a kukkoló perverzek. De szép is ez.... 😄
22L
25/28 anonim válasza:
24 miért szakértője vagy? Vagy ötleteid lennének?
26/28 anonim válasza:
Szerintem ha bevezetnék, akkor egy idő után ez lenne a természetes. Nem menne a másik szekálása sem, hanem elfogadóbbak, toleránsabbak lennének a fiúk egymással. Nem lenne prüdéria sem. A nudizmus tök természetes dolog.
27/28 anonim válasza:
Olvastam róla,szerintem jó lehetett.Egyszer én is voltam olyan helyen,ahol többen voltunk meztelenül,de tök jó volt.
28/28 anonim válasza:
Érdekes, nekem ez teljesen új volt, korábban nem is hallottam ilyenről. De rákerestem neten, és úgy tűnik, valóban létezett ilyen trend Amerikában egy időben, hogy a fiúknak direkt meztelenül tartották az úszásoktatást. Viszont egy dolgot nem igazán értek. Ezek az úszásórák hol zajlottak?! Volt rá külön uszoda, vagy legalább medence? Csak mert ha a saját középiskolás élményeimből indulok ki, mi úszni a városi, nyilvános uszodába jártunk. Ott aligha lehetne meztelen órát tartani, mert elég nagy közfelháborodást keltene a dolog, meg kicsi gyerekek is vannak, akik megláthatják, és a többi. Illetve a másik, ehhez kapcsolódó kérdés, hogy az úszásoktatás Amerikában nemenként külön zajlik? Mert nálunk koedukált órák voltak elég gyakran, és mondanom se kell, az irtó ciki lett volna, ha az osztály vagy az évfolyam lánytagjai előtt kellett volna egy szál semmiben mutatkozni. Viszont ha megoldható, hogy csak a fiúk úsznak meztelenül elkülönítve, akkor az úgy nem probléma szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!