Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért nem szeretik sokan használni az egészségügyi betétet vagy intim betétet?
Nem jó érzés, hogy egy kényelmes, puha szárnyasbetét van a bugyiban, ami beszív bármilyen folyadékot, nedvességet, és védelmet ad?
Tényleg sokan nem szeretik használni? Ti szeretitek vagy sem? Ha nem, miért nem?
Miota kitalatak intim kelyhet hasznalok elotte tampont
A betet szar elmozdul maszatol kifolyik ejszaka siman atvereztem benne stb...
Az intimkelyhet akar 8 orara is bent hagyjatod, orvosi szilikon is semmi nem tapad ra. Konnyu tisztitani. Sok folyadekotegtart nem mozdul el. Sportnal uszasnak nem folyik ki semmi. Nem erzed. Nem dorzsol ki mint a tampon a gyengebb napokon. Ja es oralis szex is mehet mellette. Siman csak megtorlod es se illata es ize.
Én sosem használtam mást. Nem szeretem a tampont
Ennek ellenére nem kényelmes, és nem annyira szuper
Számomra nagyon kényelmetlen a betét, mindig elcsúszott, az emiatti elázásról és a vérszagról nem is beszélve amit már fél órával a csere után éreztem🤮
11 éves korom óta tampont használok. Betétet csak az első hónapban használtam mert anyám azt vett elsőre, de szóltam neki hogy kéne valami más megoldás. A tampon sokkal kényelmesebb, és semmi szag:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!