Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Miért nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Miért nem szeretik sokan használni az egészségügyi betétet vagy intim betétet?

Figyelt kérdés

Nem jó érzés, hogy egy kényelmes, puha szárnyasbetét van a bugyiban, ami beszív bármilyen folyadékot, nedvességet, és védelmet ad?

Tényleg sokan nem szeretik használni? Ti szeretitek vagy sem? Ha nem, miért nem?

2024. júl. 6. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első 5 percben tényleg még egész jó is, de nem szív be mindent azért az egészségügyi betét. Aztán pedig cserélni kész szívás, ha higiénikus akarsz lenni. A tampont az csak ki, egy intim törlőkendő, új be, aztán meg is vagyunk.🤷🏻‍♀️ Én csak éjszakára hordok betétet.
2024. júl. 6. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ennek mi köze a szexhez,vagy ez a "fétised"?
2024. júl. 6. 08:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem kényelmes.
2024. júl. 6. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miota kitalatak intim kelyhet hasznalok elotte tampont

A betet szar elmozdul maszatol kifolyik ejszaka siman atvereztem benne stb...

Az intimkelyhet akar 8 orara is bent hagyjatod, orvosi szilikon is semmi nem tapad ra. Konnyu tisztitani. Sok folyadekotegtart nem mozdul el. Sportnal uszasnak nem folyik ki semmi. Nem erzed. Nem dorzsol ki mint a tampon a gyengebb napokon. Ja es oralis szex is mehet mellette. Siman csak megtorlod es se illata es ize.

2024. júl. 6. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem használtam mást. Nem szeretem a tampont

Ennek ellenére nem kényelmes, és nem annyira szuper

2024. júl. 6. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy ezt egy pasi írta, akinek ez a fétise, és soha nem kellett ilyesmit használnia. Nem mindig passzolnak a bugyikba, elcsúszik, zörög, kellemetlen. Szívás melóban vagy akárhol cserélni, ami nem otthon van. Semmi kényelmes nincs benne.
2024. júl. 6. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nagyon kényelmetlen a betét, mindig elcsúszott, az emiatti elázásról és a vérszagról nem is beszélve amit már fél órával a csere után éreztem🤮

11 éves korom óta tampont használok. Betétet csak az első hónapban használtam mert anyám azt vett elsőre, de szóltam neki hogy kéne valami más megoldás. A tampon sokkal kényelmesebb, és semmi szag:)

2024. júl. 6. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Ezt egy pasi írta. Vegyél fel egy bugyit, tegyél bele betétet, hord egy 24 órát, és megkapod a választ.
2024. júl. 7. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
8-as! Jogos!
2024. júl. 7. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!