Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a kukis lányokat? Hetero srácok roszlányokról ti is csak transzikhoz jártok?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem őket, főleg ha nagy farkuk van. Amúgy van barátnőm de neki sajnos neki nincs pénisze ezért sajnos muszáj roszlányokon hirdetett transzikhoz járnom. 25/F2024. júl. 4. 15:48
1/20 anonim válasza:
Te még véletlenül sem vagy Heteró
2/20 A kérdező kommentje:
1-es én hetero vagyok, te meg ne legyél transzfób
2024. júl. 4. 15:55
3/20 anonim válasza:
Kukis lányok nincsenek. Akinek farka van, az férfi, még ha nőnek öltözik, akkor is. Aki férfiakra bukik, az pedig nem hetero.
4/20 A kérdező kommentje:
3-as nekem van csajom szóval hetero vagyok, a transz neműek meg amúgy sem férfiak inkább nőnek mondanám őket mint férfinak
2024. júl. 4. 16:12
5/20 anonim válasza:
Szeretném, de nem találkoztam még ilyennel.
Fizetni meg se nőnek, se transzinak nem fogok szexuális szolgáltatásért egy forintot sem.
6/20 anonim válasza:
1 es vagyok
Fogadd már el önmagad ! Te nem vagy Heteró aki heteró az csak a nőket szereti ! De neked a kolbász is bejön tehát akkor mi vagy ? Biszexuális vagy
7/20 anonim válasza:
Kérdező 1 olyan buta vagy mint 1 zsák krumpli
8/20 anonim válasza:
Kérdező, AZt se tudod mit írsz kis búzáska.
Akinek fütyija van az férfi, akárminek képzeli magát.
9/20 anonim válasza:
“Van barátnőm, de neki sajnos nincsen pénisze” ez a mondat pontosan leírja, hogy nem vagy hetero, mert hiányolod róla. Ezzel nincs baj, csak fogadd el magad. Önmagában az, hogy barátnőd van nem tesz heteróvá.
Viszont ha nem tud arról hogy csalod, az mindegy hogy kivel, vagy milyen módon, de tiszteletlen, és ilyet kérlek ne tegyél másik emberrel.
10/20 anonim válasza:
Én szeretem őket, bár eddig még csak álmomban találkoztam ilyen lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!