Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha nem kívánom a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nem kívánom a párom?

Figyelt kérdés
A párom(31) sajnos nagyon elhízott, 68 kiló volt mikor megismertem, (169 cm magas)később a maximum 118 kg volt, most olyan 95-100 között van. Nem tudok vele így együtt lenni. Amikor kb. 80 kg volt, jeleztem neki hogy valamit csináljunk, (sportoljunk együtt stb.) mert sajnos korábbi traumatikus élmények miatt, (amit nem részleteznék) nem tudok vele együtt lenni, rám förmedt. Nem tudunk menni társaságba sem, sem strandra stb. Mert fél hogy megítélik a súlya miatt. Ráadásul rendkívül féltékeny mivel nem elégedett magával, igy engem kontroll alatt tart. Egyetlen öröm forrása a vásárlás, elmondása szerint. Így anyagilag sem túl rózsás a helyzetünk, pedig nem keresünk rosszul. Munkájában sikeres, mindenben támogadtam, mikor baj volt jelen voltam, számíthatott rám. Kritikát nehezen viseli, én vagyok a szemét amiért nem működik a kapcsolatunk. Szóval anyagi oka nem lenne az életmód váltásnak. Mit tehetnék? 38F 5 éves kapcsolat.

2024. júl. 4. 06:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

68kg osan biztos szexibb volt, de súlytól nem függ a szexiség.

118kgosan ugyanúgy kúrni való, nem ettől áll vagy lapul a farok.

Csókolozni szerettek?

2024. júl. 4. 16:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Igazábol abbol amit leírtál, nem látok egyetlen egy jo részét se ennek a kapcsolatnak, amiért érdemes lenne neked benne maradni. Csak megszokásbol, sajnálatbol nem kell egyutt lenni senkivel. Durva szavak, de mindenki saját maga dontése, hogy mit akar magával kezdeni. Segito kezet is adtál neki.
2024. júl. 4. 18:25
 13/19 A kérdező kommentje:
9-es Hát persze... Majd kiváncsi lennék ha te lennél ilyen helyzetben sok év után mit szólnál. Nyilván nem csak ez a probléma. Gondolom te is a "fogadjanak el úgy ahogy vagyok" (Nettó önzőség) tipusú ember vagy.
2024. júl. 4. 19:20
 14/19 A kérdező kommentje:
10.-es. egyszer sem írtam ki.
2024. júl. 4. 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Csokoloztok?? Vagy csak nezitek egymast? Illetve te a malackadat?
2024. júl. 4. 19:27
 16/19 Noren1989 ***** válasza:
#14, a sztori ismétlődő...
2024. júl. 4. 20:07
 17/19 A kérdező kommentje:
16 valószínű másnak is van hasonló problémája.
2024. júl. 4. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#13 én pl már leírtam, hogy a párom meghízott, de mégcsak eszembe se jutott, hogy emiatt elhagyjam. Most hirtelen nem tudom melyik valasz volt.

Vagy egy nő oké, hogy ilyenkor a pasival marad, de a férfi már egyből mehet másik nőhöz? Vagy egyszerűen nem akarsz tudomást venni a válaszról.

Amúgy a kérdésedben azt írod, hogx anyagilag nem rózsás a helyzetetek, aztán egy mondattal arrébb, hogy anyagilag nincs akadálya az életmódváltásnak.

Leírtál egy csomó rossz dolgot a barátnődről, mármint ami neked nem tetszik benne. Tőlünk milyen megoldást vársz? Nem kívánod szexuálisan, az egyéb dolgaival sem vagy kibékülve. Akkor? Nyilván a szakítás a jó ötlet, mivel ahogy rakódtak rá a kilók, a te szereteted az irányába elpárolgott. Szegénynek biztos összeomlik az önbizalma, ha azakítasz vele, de utána lehetősége lenne arra, hogy találjon egy férfit, aki szereti és nem csak megszokásból van vele.

2024. júl. 4. 22:58
 19/19 A kérdező kommentje:

18. Ahha hogy mekkora szemét vagyok, ezen még nem is gondolkodtam. És az én önbizalmam? Azzal mi lett szerinted? Nem érek annyit hogy kevesebbet egyen, többet mozogjon,orvoshoz menjünk stb. És itt nem csak a szexről van szó. Szövödményei is lehetnek a túlsúlynak. Azt meg nem szeretném ha baja lenne.

Erről mint mondtam még csak beszélni sem lehet, meg egy sor dologról sem.

Jelen pillanatban én vagyok akinek nincs önbizalma. És a kérdés nem is a szakitasról szól.

2024. júl. 5. 05:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!