Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nem kívánom a párom?
Ez elég nagy probléma mert egy kövér nő nem szexi,pedig előtte az volt.
Egészségügyileg is problémák lesznek majd a túlsúly miatt.Mindenképpen rá kell arra venni,hogy fogyjon.Mondd neki nyugodtan ,hogy nem szexi nem kívánod mint nőt,ez elég motivációt kellene ,hogy jelentsen számára a fogyáshoz.
Leszögezném, hogy teljesen megértelek, sajnos ez nagy problémát tud okozni a kapcsolatban. Bár nekem a párom hízott 40 kg-ot (ő a férfi, én a nő), nálunk ez nem volt probléma, vele maradtam és támogattam, mert szeretem. De tudom, hogy a férfiaknak a külső nagyon fontos.
Viszont ekkora mértékű hízást vagy betegség vagy valamilyen lelki probléma idéz elő. A ti esetetekben az utóbbira tippelek. A hízást az emberek 95%-a elintézi azzal, hogy lusta az ember. Ahogy sokan nem esznek, mert rosszul érzik magukat lelkileg, úgy mások viszont esznek, ez a reakciójuk. Szerintem próbáld meg kideríteni, milyen lelki probléma állhat a hízása mögött és utána fogynia is könnyebb lesz.
Mint utolag kiderült, korábban is kövér volt. Csak amikor megismertem lefogyott. Én értem hogy lelki probléma is okozhatja, de én inkább a rossz szokásokat látom mögötte. Állandó nassolás stb.
Karierrjében rendkívül sikeres, otthonról dolgozik, de nem kell folyamatosan a gép előtt ülnie.
"De tudom, hogy a férfiaknak a külső nagyon fontos." Nem nem mindig fontos. De sajnos tudatalatt működnek ezek a dolgok. Nem azért mert én eldöntöttem hogy ez nekem fontos.
Sajnos az élettől kaptam rendesen, (mások szerint is) de nem vagyok alkoholista, drogos, evés függő stb.
Pedig hidd el minden okom meg
lenne rá.
Erről a problémáról még csak beszélni sem lehet. És akkor ehhez jön még néha agresszió, kontrollmánia stb.
Kitartottam. Szóval nehézügy.
Van gyerek, nagyobb közös vagyon? Akkor megírták fent mit csinálj.
Pszichológus vagy? Nem? Szívás. A párod problémáján max. egy képzett szakember tudna segíteni, mivel minden problémája ugyanonnan - tudatalattijából - fakad.
Szóval haver van három lehetőséged:
a) Meggyőzöd, hogy keressen fel egy szakembert aki segít neki és idővel rendeződik a kapcsolatotok.
b) Lezárod ami nem működik.
c) Szenvedsz életed végéig és nem panaszkodsz, ha ezt a sorsot akarod magadnak választani.
Oké, megértelek, de azt ne hozd fel kérlek, hogy te miken mentél keresztül, mégsincs semmilyen káros szokásod... Mindenki másképp dolgozza fel a problémákat, ne legyél már ilyen egysíkú.
De hangsúlyozom, megértem, ha már nem kívánod a párod, még úgyis, hogy az én párom elhízott, mégis vele maradtam, és kozben szex is volt és élveztem. Na, akkor nekem most ezt kellene felhanytorgatnom? Hogyha én kívántam a párom, akkor te is kötelezően kívánd? Ez kb olyan, mint ahogy te egy kalap alá vettél minden embert...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!