Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az az élményed,vagy traumád ami szexuális perverziót okozott nálad?
Privi is jöhet ha nem akarsz millió levelet kapni.Csak hetero dolgok érdekelnek! Pasi vagyok ennek tudatában írj.
Én láttam az unokatestvéreimet gyerekkoromban szexelni és azóta vonz is a téma. De persze nem ez az egyetlen amiket láttam.
Még középiskolás koromban ültünk a szünetben páran az osztályteremben. Az egyik csaj a két padsor között állt oldalasan, és előre, a tábla felé nézett, mert valakivel beszélt, így nem látta, hogy hátulról a terem végéből jön előre egy másik lány, aki nem fért el tőle, és ahelyett, hogy szólt volna neki , hogy engedje el, benyúlt a pólója alá, és végigsimított a lány hasán, aztán egy kicsit megcsiklandozta. A csaj meg összerezzent, és csak annyit tudott reagálni elpirult arccal, hogy:"Nee!" Aztán arrébb állt, hogy a másik el tudjon menni. Akkor ez a jelenet emgem valamiért nagyon felizgatott, és azóta is sokszor eszembe jut. Azóta nagyon felizgat, ha két nő csiklandozza egymást. Minden vágyam, hogy újra lássak ilyet élőben.
Bár írtad, hogy csak hetero dolgok érdekelnek, és itt ugye két lányról van szó, de mivel én férfiként izgultam erre, talán jó lesz hetero történetnek.
Gyógytesin az oktatónő mezítláb mutatta a gyakorlatot a földön ülve szembe velem, én terpeszben ülve: volt táv köztünk, de olyan volt, mintha fejbe rúgott volna.
Így a fehér ruha vs. mezítlábas nők tetszenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!