Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan hogy a férfiak és a nők is keresnek pénzt és mégis a férfinak duplán kell költeni, hogy meghívogassa meg vegyen mindent a nőjének?

Figyelt kérdés

2024. jún. 30. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

10. Pontosítanék: szinte csak női oldalon vannak extra költségek. Egy átlag férfi 0 azaz nulla forintot költ magára. Max kéthavonta lenyíratja magát 1-2 ezer ft-ért és hello. Nem veszünk hetente új cipőt, nem festetünk hajat, pedikűr manikűr ésatöbbi. A drágább kiadások pedig mind a közös használatra mennek: autó, ház. Számítógép = hogy azzal is pénzt keressen a családnak ugye...

Az egyetlen kiadás az a baráti sörözgetés, már ha egyáltalán elengednek minket otthonról és nem csinálnak vérre menő féltékenységi drámát belőle...

2024. júl. 1. 08:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval az udvarlási szakaszban való mindent fizetés csak felkészülés a családos életre."

De hogy lehet, hogy a nőknek soha nincs pénzük semmire? Pláne ha együtt is élünk, még ha nem is én tartom el hanem felezünk, akkor is jobban jön ki anyagilag. És miért én vagyok bszogatva hogy nincs elég pénz? Mintha az ő pénzét költeném és nem még a sajátomat is rá költeném.. Ilyenkor jön az hogy elhagy mert kevés a pénz. És egyedül majd boldogul vajon? Ha mellettem nincs pénze egyedül még úgy se lesz pénze mert annyira esze van a pénzzel való bánáshoz mint egy tojó tyúknak. Ha gazdagpashi kell neki, akkor meg mondja ki, hogy a pénzért van velem, nem kell eljátszani az érzelmeket meg hogy a belső értékek meg a jellem meg a fszom kell belőlem.

2024. júl. 1. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ennyire nem lennék büszke arra, hogy 0-t költesz magadra. És például a menstruáció sem választás kérdése. Az igényességhez pedig nem a hetente cipő meg pillás tartozik, hanem például a jó minőségu sampon, balzsam, testápoló, art tisztító, arckrém, naptej!!!, szőrtelenítés ilyenek.

De minden zsáknak megvan a foltja. Ha te szívesebben vagy olyan nővel, aki 30 éves korára ráncos az UV sugarzastol, szőrös mindenhol és 10 éves traningbe jár, mert nem költ semmire, lelked rajta, én egyébként ismerek ilyen nőt. Én meg valószínűleg nem lennék olyannal, aki nem törődik magával, csak a heti sörözés a fontos.

2024. júl. 1. 08:45
 14/18 anonim ***** válasza:
13. Nem vagyok igénytelen magamra, nem erről van szó. Az arányokat akartam érzékeltetni. Remélem átment.
2024. júl. 1. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
"nulla, azaz 0" - én ezt, bármilyen meglepő, 0-nak értettem. Aki pedig konkrétan 0-t költ az igénytelen, mert 0 forintból még egy farmert vagy sampont se lehet venni.
2024. júl. 1. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15. Értem, ezek szerint nem ment át. Mindegy, csak ne bszogassatok, hogy nincs pénz. Tessék elmenni dolgozni.
2024. júl. 1. 09:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem tudsz fogalmazni, de biztos tartanak valahol kisegítő foglalkozást, ahol megtanítanak. És ne aggódj, nem a csóró minimálbérdre fognak menni a gold diggerek.
2024. júl. 1. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak az ilyen balfaxok költenek a nőkre, mert a penzen kivül semmit se tudnak nyújtani.
2024. júl. 1. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!