Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan hogy a férfiak és a nők is keresnek pénzt és mégis a férfinak duplán kell költeni, hogy meghívogassa meg vegyen mindent a nőjének?

Figyelt kérdés

2024. jún. 30. 18:49
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mindkét nem keres pénzt, azonban a nők így sokkal többet tudnak félretenni, hogy a csávójuk állja a kajájukat, nyaralást stb. Jó nem minden esetben, de ez nagyon gyakori.
2024. jún. 30. 18:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel így önmagában nem is lenne gond. A valódi probléma inkább az, amikor a nő még válogatna is, hogy hova legyen meghívva.
2024. jún. 30. 18:58
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Egy férfinak legnagyobb kiadás a p.ina! 😅
2024. jún. 30. 18:59
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
De. Gcire igazságtalan. Én biztos nem költök rád, te kis krva
2024. jún. 30. 19:12
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de a piacot a kereslet-kínálat törvénye alakította mindíg is. Ha kevesebb a punci, mint amekkora az igény rá, viszont farokból meg túlkínálat van, akkor ennek ez az eredménye.
2024. jún. 30. 19:20
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Mi felesben állunk mindig mindent. Soha nem engedem, hogy költsön rám. Költse saját magára.

Az általánosítás pedig nagyon gáz és mutatja az értelmi színvonaladat. Meg az egyetértőkét is.

29N

2024. jún. 30. 19:21
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Miután a világ p*náinak 100%-a nők birtokában van, nem nagyon tudsz mit csinálni.

Egyébként ez sokkal nagyobb jelenségre világít rá. A világ összes társadalmában az az alapvetés, hogy a család egzisztenciája a férfi felelőssége. Figyeld meg, ha egy család hónapról hónapra él, mindig a férfi az, aki nem keres eleget, és soha senkinek meg sem fordul a fejében, hogy a nőnek a világ minden pénze sem elég, mert ha hó végén maradna némi pénze, inkább bemegy valami boltba elverni, nehogy megmaradjon későbbre. Elég sok ilyen van a környezetemben. Szóval az udvarlási szakaszban való mindent fizetés csak felkészülés a családos életre.

2024. jún. 30. 22:05
 8/18 anonim ***** válasza:
57%
200 éves elault szokás. A nők régebben nem dolgoztak, ezért pénzük sem volt, természetes volt hogy férfi fizetett. Erre manapság semmi szükség. Furcsa hogy ez a régi szokás még bárkiben is felmerülhet manapság.
2024. jún. 30. 23:50
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem probléma az udvarlás szakaszában, de a világ emancipált felén a közös élet során mutatott lébecolás, miközben minden felelősség a férfira van tolva, az egy nagyon káros beidegződés.

#7 vagyok.

2024. júl. 1. 01:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyébként én amellett vagyok, hogy egy tartós kapcsolatban mindenki dobja be a közösbe, amit Meg keres, de szerintem a nőknek több a költségük, mint a férfiaknak. Menstruációs termékek, görcsoldó, sampon, balzsam is drágább, mert míg a rövid hajú vőlegényem egy bodyandhairel bőven jó, az én derékig érő göndör hajam nem lesz bármitől szép. Szóval női oldalon is bőven vannak extra költségek.
2024. júl. 1. 08:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!