Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kábellel való fenekelés menyire fog fájni?
Figyelt kérdés
fiatal fiu vagyok. kerestem a dominát ami beválalta hogy elfenekel.
Kábele van amivel tud engem fenekelni. ugy beszéltük kb. 15 percen keresztül fog verni engem vele elég erős ütésekkel. menyire fog fájni? Menyi ideig maradhat meg a nyoma?
2024. jún. 28. 21:10
31/31 Vegyész 28 válasza:
Itt mindenki nagyon okos csak még nem próbálta. Először verd el magad rendesen vasalózsinórral aztán meglátod hogy milyen. Én ha nincs más rendesen elverem magam. A talpam a seggem meg a hátamat is. Kb 40 perc ez a szeánsz de nagyon jó. Igaz hogy utána nagyon fáj de ez a lényeg. Ez 500 korbácsot jelent mert nálam ez az alap. Ha van aki megverjen az mindent visz! Van persze csak ritkán jön össze. Ezért a lábait a seggét nyal három és mint a kutyát vezet pórázon közben meg csattog rajtam a zsinór. Imádom!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!