Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kábellel való fenekelés menyire fog fájni?
fiatal fiu vagyok. kerestem a dominát ami beválalta hogy elfenekel.
Kábele van amivel tud engem fenekelni. ugy beszéltük kb. 15 percen keresztül fog verni engem vele elég erős ütésekkel. menyire fog fájni? Menyi ideig maradhat meg a nyoma?
# 21 de komolyan, ez miért fáj?
20as voltam
Kábellel nemigen lehet célozni úgyhogy nem csak a fenekedre fog menni ha nem hátadra a lábadra is úgyhogy a kérdés az hogy szereted-e úgyis.
Amúgy nem olyan vészes mint mondják de csak annak nem aki ténylegesen mazo és szereti a nagyobb fájdalmat is.
A 10-es válaszadó vagyok.
Tisztelt 24-es hozzászóló. Ez a válasz a tapasztalatlanságot tükrözi, hogy ne fogalmazzak sértő módon! Pont hogy zsinórral, kábellel, de még akár egy cipőfűzővel is lehet igen pontosan célozni. Csak nem mindegy, hogy kinek a kezeben van az eszköz. Igen, cipőfző! Nincs min csodálkozni, de ez egy másik történet, hogy miként lesz, egy könnyed anyagból ilyen eszköz.
"nem olyan vészes, mint ahogy mondják? Ez is! Ahogy mondják? Ahány ember, annyi ingerküszöb! Ezt nem lehet hasonlítgatni! Van akinek egy fenékrecsapás is már fájdalmat okoz. De van akinél ennek a többszöröse az alsó határ.
Olvasd el válaszom alját is aki szereti a nagyobb fájdalmat annak nem vészes. Ez pont az általad hiányolt inger küszöbfogalma. Bár ez se teljesen igaz mert van aki szereti azt hogyha átlépik az inger küszöbét például én is.
Azt kell megérteni hogy ez nem egy divat hogy hogy te mondod meg hogy hogyan kell csinálni és aki nem úgy csinálja azt "tapasztalatlan".
Nem sokaknak egyedi igénye van olyan amelyik nem fér bele például a te meghatározásodba.
Személy szerint egész kicsi részen szeretem csak tehát ilyen szinten már nem lehet kábelt célozni vesszővel viszont kiválóan igaz azt sem megy mindenkinek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!