Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok szűz.Alakul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok szűz.Alakul most egy csajjal találkoztunk is eléggé átjött hogy nagyon szimpatikus vagyok neki rajtam múlik a folytatás.Elég gázul hangzik de érdemes elmennem előtte egy prostihoz hogy némileg képbe kerüljek.?

Figyelt kérdés

2024. jún. 28. 19:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. jún. 28. 19:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd kérlek miért gondolod így?
2024. jún. 28. 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
18%
Alakul de te már ilyeneken gondolkozol,jobb ha megkiméled magadat tőle,jobban jár.
2024. jún. 28. 19:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Leírtam rajtam múlik lesz-e kapcsolat belőle
2024. jún. 28. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Látom nem fogtad fel a szövegem lényegét,még együtt se vagy a lánnyal de már ezen jár az eszed,talán kicsit elkéne gondolkozni meg hogy a fenébe mész bele egy kapcsolatba úgy hogy már most megcsalnád?Mert prostizhatsz itt bejátszva a kártyát hogy de akkor még nem voltál együtt vele de akkor már úgy indulsz hogy a jövőben is bármikor megtudnád csalni hiszen most is képes lennél előtte egy prostihoz elmenni:D.
2024. jún. 28. 19:55
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Hátha összeszedsz valami nemi betegséget, amit majd a leendő párodnak is átadsz...
2024. jún. 28. 19:55
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
Ha olyan nyomorék vagy, hogy még azt is prostinak kell tanítani hogy hova dugd a farkadat akkor inkább ne legyen folytatás, engedd el a lányt.
2024. jún. 28. 19:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok. A prosti nem fog tanitani mit csinalj. A bnod meg szeret es tanit teged,ahogy neki jo es figyelembe veszi neked mi jo. Nyilvan levagta,h fogalmad sincs az egeszrol es szivesen tanitgat.
2024. jún. 28. 19:58
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Neeee! Az én egyik exem is szűz volt, amikor egymásba szerettünk. Hidd el, ha a csaj viszont szeret, akkor nem lesz ebből gond,sőt.. Nekem életem egyik legromantikusabb élménye volt, és különlegesnek éreztem magam.

Fontos, hogy mondd el neki, hogy még szűz vagy. Nálunk az elején ebből volt némi félreértés amíg nem tudtam róla, mert én már vártam, hogy leteperjen, és túljussunk a "fogjuk egymás kezét meg csókolózunk" időszakon és magamban kerestem a hibát, hogy miért nem lép már.

33N

2024. jún. 28. 20:09
 10/18 anonim válasza:
100%
Szerintem akkor fog kiábrándulni belőled, amikor kiderül, hogy egy prosti segítségével készültél fel a vele való együttlétre, nem pedig az érzéseidre hallgattál.
2024. jún. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!