Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fenekeltek már el valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenekeltek már el valakit úgy, hogy utána egyáltalán nem tudott lábra állni és morfiumos tapasszal kellett a fájdalmát csillapítani?

Figyelt kérdés

2024. jún. 25. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Morfium tapasz = keménydrog. Volt már lila a seggem, de pár óra mulva mindig rá tudtam ülni, mindenféle kencefice meg drog nélkül. Persze, kinek milyen a fájdalomküszöbe. Szerintem, és aki már volt keményen elfenekelve, erősítse vagy cáfolja, de úgy nem lehet elfenekelni, hogy rövid időn belül ne tudjon lábra állni. Pontosabban lehet, de akkor ott már húscafatok repkednek, és hegesedni fog a fenék. (Szingapúri botozás pl.)
2024. jún. 27. 18:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a 11essel azért nagyon nagy dolog kell legyen ahhoz hogy ne tudjon lábra állni az illető
2024. jún. 27. 19:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát annál a bizonyos kommentelőnél tényleg megtörtént... De nem tudom, hogy azért, mert ennyire alacsony a fájdalomküszöbe, vagy pedig azért, mert valami mentálisan sérült, extrém szadista embert fogott ki...
2024. jún. 27. 19:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A szó szoros értelmében hogy ne tudjon ráülni ahhoz tényleg húsig kéne verni, viszont ezt inkább arra szokás mondani hogy úgy elfenekelnek hogy piszkosul fáj ha ráülsz ( “nem tudsz ráülni” ). Fenekeltem el úgy top mazo lányt minden részletben egyeztetve persze hogy utána egy fél napig sétálni is alíg bírt és nem voltak maradandó sebek
2024. jún. 27. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
Ilyen egyszer se volt, pedig igen keményen szoktam kapni a Tanárnőtől! Előtte kb. 10 percig masszírozza a fenekemet aloe verás bőrpuhító testápolóval, majd utána jön a pálca. Jó nagyokat üt, de arra nagyon ügyel, hogy ne folyjon vér. Mindig sikerült lábra állni és hazasétálni. Az igazi szenvedés pár óra múlva jön, amikor elmúlik a zsibbadás. Ekkor kb. fél napig majd meghalok, hozzáérni is alig lehet. Többször megfogadtam, hogy soha többé. Aztán ahogy múlnak a nyomok, csökken a fájdalom, 4-5 hét múlva jelentkezem a következő adagért.
2024. jún. 28. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem se szó szerint azt jelenti hogy nem tudott lábra állni inkább az hogy nehezére esett.

Ne felejtsük el hogy a beszélt nyelv nagyon pongyola.

Veren volt már olyan 800 ütést kaptam és csupa vér voltam.

De köze nem volt a szingapuri fenekeléshez.

Nem repkedtek huscafatok mindenfele csak a vérföcsögöt mindenfele a csapások közben.

És végül is mikor már vége volt és felkeltem akkor inkább leültem egy pár percre pontosabban ledöltem a falhoz.

De ha akarok föl tudtam volna állni csak épp nem voltam benne biztons hogy nem szédülök meg.

Meg hatafele is volt hogy nem szálltam inkább fel a buszra hanem egy fél órát feküdtem a fűbe mert nem éreztem magam jól.

És pár nappal később bevettem egy fájdalomcsillapítót mert fájt és zavart a munkában, de igazából annyira nagyon nem kellett volna.

Mondjuk ez a morfium tapasz érdekes hogy ott mi lehetett ezt nem tudom

2024. jún. 29. 07:38
 17/18 anonim ***** válasza:
9%
Van akit élve boncoltak fel. És akkor ő mazohista volt? Mi jó ebben nektek? Beteg.
2024. jún. 29. 07:58
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Engem anyu egyszer úgy elintézett, hogy másnap az iskolai védőnő kezelte le, nem tudtam ülni a tanórákon.
2024. jún. 29. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!