Lacika6505 kérdése:
Első lengés csillapítót szeretnék cserélni,kell utána futómű beállitás?
Figyelt kérdés
Itthon szeretném kicserélni ,csak nem tudom hogy a kerékösszetartás elmegy-e.2022. márc. 11. 12:34
3/15 anonim válasza:
photelszagértők. Körtecsere után feltétlenül fényszúró szabályozás.
5/15 anonim válasza:
Lengés csillapító csere után miért kell futóművet állítani??
7/15 anonim válasza:
Itt már csak az van, akármit csináltat az ember mindíg vinni kell futómű beállításra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
8/15 anonim válasza:
Mert hülyék, de akkor vidd el. :D :D :D
Én akkor szoktam a sajátomat csak ha kormányösszekötőt cserélek. PONT.
9/15 anonim válasza:
Le kell ellenőrizni szerelés után.
Pl. azért, mert van olyan konstrukció is, ahol a gólyaláb alsó csavarja excenteres kiképzésú. Vagyis nem csak rögzítő szerepet tölt be az átmenő csavar, hanem állító is egyben.
Miutn kivetted, nem biztos, hogy milliméter pontossággal ugyan oda fog visszamenni.
Na ezért.
10/15 anonim válasza:
Első futóműben ritka..
Hátsóban a soklengőkarosban elég sűrűn előfordul, de gátlónak nem szokott excenteres csavarja lenni.. Én legalábbis még nem találkoztam olyannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!