Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha keresek egy fizetős lányt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha keresek egy fizetős lányt, akit lehet fenekelni, milyen árra számíthatok?

Figyelt kérdés

2024. jún. 25. 00:08
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
70 ezerért elvállalom
2024. jún. 25. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj hogy a legtöbb prosti nem vállal ilyet mert egy rendes fenekelestol simán kék zöld lehet, utána meg napokig nem tudd dolgozni nekem eddig pénzért csak átlagos lányok voltak
2024. jún. 25. 00:22
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
22000ret fizettem egy prostinak azzal a címszóval hogy ő bírja nyugodtan elfenekelhetem.....na ebből annyi lett hogy párszor megpaskoltam a popsiját és kész még csak nem is pirosodott be azóta megfogadtam hogy soha többé nem teszem
2024. jún. 25. 06:18
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Sima kézzel fenekelést szoktam engedni pasiknak, 15 perc / 20 ezerért.
2024. jún. 25. 06:55
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

"15perc/20ezerért"

Mi vagy te, valami luxusk.rva?

2024. jún. 25. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5ös a luxus kurvák 100000nél kezdődnek és magasak hozzájuk se érhetsz nem hogy elverd a seggüket
2024. jún. 25. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
#5 szerintem még olcsót is írt a négyes. Ha csóró vagy, ne érdekeljen.
2024. jún. 25. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Az 5-ös vagyok!

6-os, 7-es!

A hozzászólásotokból látszik, hogy valójában közötök sincs a témához. Nyilvánvaló, hogy óránként százezreket kell adni egy sima fenekelésért, mert a 80 ezer az még olcsó is!:) Ne röhögtessetek már!

Több ilyen kapcsolatom volt már lányokkal, volt akivel hosszabb távon is.

Itt az oldalon meg nagyjából hetente futok bele ilyen agyhalott libákba, akik már nem tudják, hogy mit kérjenek egy találkozóra, aztán amikor meg igent mondtam nekik a nyilvánvalóan irreális igényükre, akkor meg egy szó nélkül eltűntek a p.csába.

Tapasztalatból mondom, hogy akik ilyen irreális összegeket kérnek, azok sosem gondolják komolyan. Nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy sem az 1-es, sem a 4-es válaszoló nem vállalná be ténylegesen egy idegennel!

2024. jún. 25. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Pár évvel ezelőtt hozott össze a sors egy csajjal a RL-ról. Alap áron mehetett a fenekekés kézzel, csak annyit kért, hogy ne maradjon nyoma, mert meg lesz vendége. Akkor pesti átlag árat kért, nem volt drága, de az ilyen nő nagyon ritka. De priviben szívesen adok tippet, hogy kit keress.
2024. jún. 28. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Reális az 15perc/20ezerért, de van más lehetőség is csak ott meg nem pénzzel fizetsz hanem az időddel és egymás típusú szakértelmeddel ha van.

A prosti is ember és van gyenge pontja ha képes vagy arra rátapintani, akkor odaadja magát kevesebbért is. .

2024. jún. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!