Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz kimondani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz kimondani hogy 'szeretlek?

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy megvan egy bizonyos szintű kapcsolat, és már elég jól ismerjük egymást. Mégis ez olyan kb mint elrugaszkodni egy medence aljáról és elindulni. Miért ilyen nehéz? talán mert ezzel valahova elköteleződöm? Olyan egyszerűnek hangzik de a világ egyik legnehezebb dolga. Ha éreztek már valamit, vele alszol álmaidban, és ezzel kelsz - kimondanátok neki éleben is? Vagy magától is alakul?
2024. jún. 22. 00:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet aztán hogy velem van a baj.
2024. jún. 22. 01:04
 2/6 anonim ***** válasza:
ezt nekem is nehéz volt kimondani anno
2024. jún. 22. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Mert felesleges nyálaskodás. Nincs a hátterében semmi, hányan mondják a másiknak nap mint nap? Ebből hány kúr félre?

Ha én szeretek valakit, azt fogja érezni, tettekkel kell kimutatni, nem verbális nyáladzással.

Tuti nő a kérdező, mert női betegség, hogy mindig ezt várjátok el, ha valaki nem mondja, akkor az probléma, aztán lehet a másik tűzbe menne értetek, de az nem számít, mert nem lehet hallani/látni...

2024. jún. 22. 02:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért szexualitás kategória? Ez egy szexkapcsolat?
2024. jún. 22. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Mond ki
2024. jún. 22. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem az. Imádom mondani, de csak ha tényleg szeretem az illett. Szex előtt, közben, után...
2024. jún. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!