Miert nehez kimondanom a szeretlek szot?
Sokáig én sem értettem meg, hogy lehet ilyen, egészen legutolsó barátnőmig. Igaz, csak másfél évet voltunk együtt, de merem állítani, hogy eddigi legjobb kapcsolatom volt. Egy igazi álom. Viszont ezalatt összesen kétszer mondta ki, hogy szeret. Félreértés ne essék, lépten-nyomon éreztette, hogy mennyire szeret, és mennyire fontos vagyok neki. Csak baromi nehezen fejezte ki szóban a pozitív érzéseit. (Ennek éles ellentéte egy másik exem, aki meg ódákat zengett róla, hogy mennyire szeret, aztán mellette fűvel-fával flörtölt, meg folyamatosan a pénzemre utazott.)
Hogy ez mitől alakul valakinél ki, szerintem nincs is rá egzakt magyarázat. Barátnőmnél egy traumákkal átszőtt gyerekkor, és egy teljesen diszfunkcionális családi háttér, meg 12 éven át tartó iskolai bántalmazás áll mögötte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!