Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le akar feküdni velem egy 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar feküdni velem egy 20 évvel fiatalabb lány? Vagy én gondolom túl.

Figyelt kérdés
1 éve ide költözött egy 23 éves nő pont felettem lakik. Amikor költözött láttam hogy egyedül pakol meg kérdezem segítsék e a dobozokkal őrült neki. Másnap le is jött szólni hogy a szekrényt nem tudja újra össze rakni segítenék e neki. Segítettem. Azóta is mindig fel hív hogy tudok e segíteni ha szerelni kell. Mindig kávéval kínál beszélget velem, többször megsimogatta már a vállam is, és mindig azt mondja nagyon jól nézek ki izmos vagyok és nagyon fiatalos. Ma is át hívott hogy vett a cicanak egy hatalmas cica házat de nem tudja össze szerelni, bele telt nekem is 1 órába, akkor még süteményt is csinált és mikor lessz lett meg ölelt és kaptam egy puszit és azt mondta nagyon hálás. 20 evvem vagyok tőle isosebb vajon akar tőlem valamit? Vagy ha le feküdték meg is vele az már azt jelentené hogy pedofil vagyok? Férre értés ne essék a kislányok nem érdekelnek úgy mint nő
2024. jún. 21. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te gondolod tul..
2024. jún. 21. 21:06
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
A leírásod alapján az biztos, hogy neked még életedben nem volt közöd nőhöz!
2024. jún. 21. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
72%

A leírása alapján a nyelvtanhoz se volt sok köze.

Kezdődik a nyári szünet, unatkozó kiskamasz

2024. jún. 21. 21:08
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Te jó ég, hogy lehet valaki pedofil akinek egy 23 éves nő jön be? Nagyon durván nincsenek tisztában az emberek a fogalmakkal. Ebből is látszik hogy kamu kérdés
2024. jún. 21. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Kamu.
2024. jún. 21. 21:16
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Túlgondolod, és vagy dicsekedsz.
2024. jún. 21. 21:17
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
23 évesen már nem kislány. 🤦🤦🤦🤦🤦
2024. jún. 21. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
14%

Nem gondolod túl. Ott bizony nedvesedik a bugyi haver! Csak azt várja, hogy megtedd az első lépést.

Szóval hajrá!

2024. jún. 21. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
Ekkora lúzert, harmad ennyi jel után is dugtam már.
2024. jún. 21. 22:18
 10/15 anonim ***** válasza:
25%
Kávé..süti? Mire vársz te félnótás?
2024. jún. 21. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!