Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, miért szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért szeretitek húzni a pasik agyát?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor előfordult már velem, és jelenleg is van egy lány, aki nagyon bejön nekem de csak húzza az agyam, ha találkozunk akkor is, ha csak messengeren beszélgetünk ott is.

Ha elmegy mellettem gyakran végighúzza a kezét a karomon. Lelassít annyira előttem, hogy hozzá érjek.Eljött velem bulizni, “szó szerint a farkamon táncolt”. Keresi folyton a szemkontaktot. Próbáltam lesmárolni, az volt a válasza, nem vagyunk együtt, mondom neki, akkor legyünk. Erre csak mosolyog.

Fsznak ilyen bonyolúlt😅

2024. jún. 21. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Egocsiszolás...
2024. jún. 21. 16:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Küldi ma is a napozós képét,

Erőszak lesz a vége😂(viccelek)

2024. jún. 21. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert imádom a pasikat kínozni :D
2024. jún. 21. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Szimpla egoboosting, az önbizalom növelésére. Haver ha elhív bulizni és odatáncol a pélódra de nincs semmi, se csók, se semmi akkor csak szívat a csaj, inkább offold mert ebből nem lesz semmi, te viszont feleslegesen pazarlod rá az energiáidat.
2024. jún. 21. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Ribi a csaj
2024. jún. 21. 17:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Holnap jön velünk faházba, bőven többen leszünk, mint ahány ágy van, kérdeztem tőle nem lesz-e gond neki hogy szűkös a hely. Erre elférünk mi egy àgyban😅Elmondása szerint még szűz egyébként, lehet miatta ilyen?
2024. jún. 21. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
A fiúk meg miert csak egy szexre akarják a lányokat? Na ugye
2024. jún. 21. 18:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy csak egy szexre akarom?
2024. jún. 21. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Legyél rámenősebb! Ha meg akarod csókolni, csókold meg.

Nem véletlenül dörgöli magát hozzád.

Mondd a szemébe, hogy úgyis a tiéd lesz. Ha nem akarja, majd elkerül, de ha nem akarná eddig sem jött volna.

2024. jún. 21. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!