Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vettem gumit és kb 2perc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem gumit és kb 2perc használat után kiszakadt. Miért? Mitől?

Figyelt kérdés
Vettem több méretben is, hogy kiprobaljam ez ilyen teszt csomag úgymond 3 méretből van egy db benne. Egy darabig csináltam vele aztán kiszakadt mindegyik. Ez mitől van? Mit rontok el?

2024. jún. 21. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Ne dörzsölgesd üvegszilánkokkal.
2024. jún. 21. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Kézzel gyakorlatoztál??? Nem volt síkosítás. Nem arra van, hogy a száraz kezeddel dörzsöld. Vegyél műp.nát+síkosítót (testápoló nem jó a gumihoz), és úgy próbáld ki
2024. jún. 21. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Műpnaval csináltam és ja síkosítóm nincs csak nyál volt😂 akkor az volt a baj. De minden alkalommal kell síkosító?
2024. jún. 21. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Tocsogjon. Minden.
2024. jún. 22. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!