Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nő létemre arról fantáziálok, hogy egy szexshopban dolgozom eladóként és a vevők ki is próbálhatják rajtam az ott kapható dolgokat?
Figyelt kérdés
jún. 20. 13:38
11/36 A kérdező kommentje:
6
Igen
7
Mondjuk úgy, hogy van aki nem hiszi el
8
Tanulj meg olvasni: nem azt mondtam hogy így van, hanem hogy erről fantáziálok. Nem értem mit kellene ezen elhinni vagy sem
jún. 20. 14:16
12/36 anonim válasza:
Használhatnád a Mol Eszter művésznevet.
13/36 anonim válasza:
Nekem tetszene és tuti törzsvásarló lennék nálad!
14/36 anonim válasza:
Nem gáz, jó fantázia. Ha esetleg nem vagy lány, akkor legalább jó kamu.
15/36 anonim válasza:
Szerintem valósítsd meg szerepjáték keretében: egy vagy több ismerőssel simán el lehetne játszani a szituációt, előre lefektetett szabályokkal.
16/36 anonim válasza:
Miért lenne az? Ha a valóságban lenne rá lehetőséged, aligha élnél vele. De a képzelet bubijában mindent is lehet! Nekem egyebek jutottak eszembe, ilyen nem, de nagyon érdekes ötleted és fantáziád van, tényleg jó.
17/36 anonim válasza:
"a vevők ki is próbálhatják rajtam az ott kapható dolgokat "
Persze , már a 20.-nál elmenne a kedved ettől.
18/36 anonim válasza:
17-es, a kérdező csak fantáziál... A valóságban nem valószínű, hogy munkát váltana. -.-"
19/36 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz...
Sőt belegondolva izgalmas. Bár én egy esküvői ruhakölcsönzőben vagyok eladó,így itt nem nagyon van mit "felpróbálni".😅😅
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!