Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most jöttem össze egy lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem össze egy lánnyal, elég friss a kapcsolat. Külsejére igényes, lakás tisztaságmániás stb. Viszont szex után nem akar fürdeni, mert elmondása szerint a sperma jót tesz a hüvely flórájának stb baromság. Ez komolyan normális viselkedés?

Figyelt kérdés
Többször megjegyeztem neki, hogy engem ez marhára zavar, de nem hajlandó változtatni. Fontolóra vettem, hogy szakítok most ezért vele. Ti mit csinálnátok?

#higiénia #sex utáni fürdés
jún. 16. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tedd boldoggá azt a lányt, és engedd hadd legyen egy normális emberel!
jún. 17. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez most meglepő tény, de zuhanyzásnál nem “mossuk ki” a hüvelyünket, nem is tenne neki jót, teljesen öntisztító. Elég menő, mi?:D Ha valami kifolyik, azt lehet lemosni.:)
jún. 17. 01:03
 13/16 A kérdező kommentje:

Elképesztő, hogy egyesek milyen szinten vannak. Én vagyok a nem normális, mert szerintem igénytelen, ha valaki reggeli szex után tisztálkodás nélkül recskásan megy dolgozni, és úgy ül ott egész nap?

Bravó, tényleg.

jún. 17. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a reggeli szex részt nem említetted, és azt sem hogy így megy munkába, direkt provokatív módon feltett kérdés. Viszont mégegyszer mondom, a hüvelyében lévő spermával nem tud mit kezdeni… az majd kifolyik, betesz egy tisztasági betétet és kész…

(Utolsó vagyok)

jún. 17. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező!

Viselkedj érett férfiként, s tanuld meg hogy vannak nők akinek ez egy külön fétis! Ha nem tetszik, nem kell lázadni, feleslegesen idegesíteni magad, hanem engedni hadd élje meg mással ezeket a dolgait, mert ehhez fel kell nőni!

jún. 17. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:

#13 az a baj kedves kérdező,hogy hiába írod ezt a dolgot,igaz vannak különböző hüvely mosó készülékek amelyekkel ki lehet mosni a hüvelyt az aktus után,de és itt a de ez nem feltétlenül egészséges a hüvely számára. Mint ahogy írták öntosztító. Csak úgy mint a füled,ha utána olvasol és elmész egy normális fül orr gégészhez az is elmondja ,hogy fül tisztító tabu. Illetve ezek a különböző reklámban látott mosók sem egészségesek a fülnek. Az is öntosztító.

Na de hogy a téma megmaradjon nekem ismerős hölgynek is van ilyen hüvely mosó,de vele is közölte a nőgyógyász csak óvatosan és ésszel kell használni mert könnyen lehet belőle gond.

De ugyanez a helyzet az anál mosókkal is, nyilván nem életszerű és szabad sokat használni őket, a klóros víz nem feltétlenül tesz jót a belekben található baktériumoknak (mert képzeld vannak ott ilyenek is nem is kevés)

De ettől függetlenül nem hiszem hogy igenytelennek kell nevezni valakit. Sőt szerintem szex után elmegy mosdóba és úgy is megtörli magát.

De ha neked ez nem tetszik és többszöri próbálkozás ellenére sem hajlandó ezen változtatni akkor váljatok el szépen és folytassa mindenki a maga útját. Ez a legegyszerűbb.

Vagy pedig marad az óvszer így nem kell ezen parázni.

júl. 10. 09:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!