Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek jobb feedee? 3-4kg hizas realis 1 honap alatt? 20/L
Figyelt kérdés
Kezdő lany vagyok es megismerkedtem egy olyan pasival akinek ilyen fetise van. 160cm 90kg vagyok. Par honapja vagyunk egyutt és azt mondja 3-4kg/ hó az simán menni fog.2024. jún. 14. 20:16
21/157 anonim válasza:
Legyen vacsira egy talicska tepertő fehér kenyérrel, aztán jöhet rá egy raklap baklava néhány lavór madártejjel. A barátod boldog lesz, igaz, rámegy az egészséged.
22/157 A kérdező kommentje:
22. Es annyira ezeket nem szeretem. Ez a baklava most bejött. Meg mondtak meg hogy vizet ne igyak csak cukros leveket szoval abbol bevasarolnek. Szerintetek szensavas üccsi vagy inkabb gyümölcslevek? Neztem kcl re nagyjabol ugyan annyi
2024. jún. 15. 12:09
23/157 anonim válasza:
És egyél este,közvetlen lefekvés előtt is.
24/157 anonim válasza:
Gyümölcslé abból többet tudsz inni
25/157 anonim válasza:
Ne akarj ennyire megfelelni neki, bele is hallhatsz akár. (a túlsúlyba)
26/157 anonim válasza:
írok hízlaló "étrendet". Inni: kubu, tej (magas zsírtartalamú), kakaó. Reggeli: kolbász/tepertő/zsíros/bundás kenyér vagy péksüti amennyi fér. Tízórai: 1tábla csoki/csokis croissant. Ebéd: sült krumpli/tejfölös tészta/sajt/rakott ételek/olajban sültek/zsírós húsok/főzelék rántással és olajjal Uzsi: chips/mogyoróvaj/magvak/kenyér/banán Vacsi: az ami reggelire/sok tükörtojás olajon/vaj/kenyér/kalács/lekvár/süti/gyorsétel (kfc, meki, kínai) Itt az egészségességet semennyire nem vettem figyelembe (mint ahogy te sem).
27/157 A kérdező kommentje:
27 es mai egesz jo eddig. Reggel: kakaoscsiga , lekvaros peksuti.
Kesobb ahogy ment 11 fele 2 tabla fehercsoki.
Ebedre rakott krumplit tudtam mert az volt. Es sikerult meginni oszibarack leből uveggel. Valakintudja ez mennyi kcl kb?
2024. jún. 15. 17:12
28/157 anonim válasza:
Rájuk van írva. A rakott krumpli oedig kiszámolható.
Ha kiszámolod es közben csokit zabálsz tovább dagadsz.
29/157 A kérdező kommentje:
4000-5000’meglesz ma. Az jonak szamit?
2024. jún. 15. 18:22
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!