Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek jobb feedee? 3-4kg hizas realis 1 honap alatt? 20/L
Figyelt kérdés
Kezdő lany vagyok es megismerkedtem egy olyan pasival akinek ilyen fetise van. 160cm 90kg vagyok. Par honapja vagyunk egyutt és azt mondja 3-4kg/ hó az simán menni fog.2024. jún. 14. 20:16
1/157 anonim válasza:
Napi 1000-1200kcal kalóriatöbblet egyáltalán nem lehetetlen.
2/157 anonim válasza:
Elvileg igen, de a gyors hízás veszélyeket rejthet magában (pl. szívproblémák). Még csak 20 éves vagy, szerintem nem szeretnél 25 évesen két mázsás lenni, meg a sok háj cipeléséhez meg is kell erősödni. (Mint duciimádó pasi mondom, akinek jelenleg 150kg-s barátnője van.)
3/157 anonim válasza:
Egy életre tönkreb.sz.d magad, olyannal ami most jó poén!
4/157 anonim válasza:
Ha fontos az egészséged, akkor inkább fogynod kellene.
5/157 anonim válasza:
Elfogadó vagyok, de ezt akkor sem bírom megérteni.
6/157 A kérdező kommentje:
Igazabol voltam mar 95 korul csak vagytam nagyon pasira mar mert eddig nem volt ( kiveve ilyen komolytalan gyerek szerelem). Ezert dietaba kezdtem hogy lefogyjak , hàt ez lett a sors fintora hogy a paromnak teljesen mas az elkepzelese.
2024. jún. 14. 21:38
7/157 anonim válasza:
Inkább próbálj meg egészségesen élni.
Azt tudod, ugye, hogy az elhízás több szempontból sem egészséges?
8/157 A kérdező kommentje:
Köszönöm en elhiszem jót akartok de megtalaltam valakit akit igazan szeretek végre ès neki meg ugy tetszenek ha minel ducibb lennek. Ezert celom hogy minel jobban hizzak
2024. jún. 14. 22:28
9/157 anonim válasza:
Jelentős kalóriabevitel-többlet, mozgásszegény életmód mellett lehetséges.
Az hogy ekkora túlsúly mellett egészségügyi problémáid lesznek meg nem lehetséges, hanem biztos!
10/157 A kérdező kommentje:
Igen probalok minel kevesebbet mozogni. Inkabb zsir bevitelt vagy szenhirdratot erdemes emelni?
2024. jún. 14. 22:31
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!