Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek jobb feedee? 3-4kg hizas realis 1 honap alatt? 20/L
Figyelt kérdés
Kezdő lany vagyok es megismerkedtem egy olyan pasival akinek ilyen fetise van. 160cm 90kg vagyok. Par honapja vagyunk egyutt és azt mondja 3-4kg/ hó az simán menni fog.2024. jún. 14. 20:16
151/157 anonim válasza:
Szerintem bizonyos "jó" genetikával ez simán öszejön. Volt "vissza" esés leállás. Szerintem ez real. Én többre gyorsabb hízásra gondoltam volna.
Bár nem tudjuk mijen az élete ugy amúgy...azért abben lehetnek fogyasztó aktusok...messze lakik a busztól,nincs lift az irodaban és rohangálnia kell.
Nyilván ha ülő (alvó) munkája van/lenne az sokat dobna a sulyán.
152/157 A kérdező kommentje:
Iphone 16 pro lesz aji ugy tudom :). Szerintem jövő heten meglesz
tegnapelőtt 19:49
153/157 anonim válasza:
Valami izgisebbet gondoltam. Sexy fehérnemű vagy ami rádmegy és dögös vagy benne. Welness 7vége. Burger bérlet.
154/157 anonim válasza:
Egy szaros telefonért 10 evet adtál az életedből..Gratulálok..Voltam duci..Rohadt nehéz volt lefigyni de megtettem..Azóta 1 heti keresetem egy ilyen szar teló,de ha 2 havi lenne akkor sem áldozném be érte 10 évet..
155/157 anonim válasza:
Gondolom azt is Telekom hitelre veszik :-)
156/157 A kérdező kommentje:
Meglett 😇
ma 00:35
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!