Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz ,hogy a duci lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ,hogy a duci lányok nagyobbakat élveznek mint a soványak ?

Figyelt kérdés

2024. jún. 14. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

🤣🤣🤣 Nem akartam megsérteni a ducikat, de te leírtad helyettem is, amit gondolok.

9es voltam 😬

2024. jún. 14. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem könnyebben,hamarabb élveznek.
2024. jún. 14. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

10-11

Tőlem kaptatok egy pirosat, mivel ide férfiak írnak.

2024. jún. 14. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Jó kérdés, hülye kategorizálásnak mondanám elsőre. De az igazság az, hogy volt egy igencsak duci (140 kg) szexpartnerem, aki simán eltudott menni tőlem minden alkalommal, és nagyokat élvezett, a jelenlegi barátnőm pedig szintén duci (100 kg felett van most), és 5, max 10 perc dugás után remegve élvez el minden alkalommal. És igen, voltak csinos, vékony, sportos exeim, akik nagyon nehezen, vagy sehogy sem tudtak elélvezni, vagy fél órát kellett nyalni, hogy a végén már nem tudtam megszólalni se, és hasonlók. Duci csajokról még annyit, hogy duci és duci csaj közt is óriási külünbségek vannak. Aki frusztrált, szorong a teste miatt, azzal rémálom, sosem lesz jó a szex vele, ha olyan, hogy pl a pólót sem akarja levenni szex közben, mert szégyenli a testét... De ha találsz egy felszabadult, magát elfogadó csajt, aki kivan békülve magával, és tudja, hogy a plusz kilókkal is szexi, akkor isteni lesz. Ugyanez igaz a vékony csajokra is.
2024. jún. 15. 10:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

13

Férfi vagyok. Te pedig csak egy előítéletes tuskó.

10es voltam

2024. jún. 19. 09:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15. Nem releváns amit írsz.

A kérdező jól látja és sok válaszoló.

2024. jún. 19. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hol vannak az ilyen duci lányok?
2024. júl. 24. 20:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!