Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz ,hogy a duci lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ,hogy a duci lányok nagyobbakat élveznek mint a soványak ?

Figyelt kérdés

2024. jún. 14. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Eddig én ezt tapasztaltam. A legnagyobbakat az élvezte akin volt mit fogni, de nem volt még nagyon duci. Mondjuk nagyon ducival nem is voltam. 😀😀

Extázisba esett már attól mikor betettem neki. Inkább vékony csajszikkal voltam, ők sehol nem voltak ehez.

2024. jún. 14. 11:01
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Egy 165/75 kilos partnerem vibritol, nyelvemtol olyanokat elvezett, hogy percekig remegett utana, szinte onkivuleti allapotban volt. Eddig ez volt a csucs, pedig nagyon nehezen elvezett el, de ha igen, akkor oriasiakat.
2024. jún. 14. 11:07
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Nincs összefüggés!
2024. jún. 14. 11:15
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Mindig átlagos vagy vékony barátnőim voltak fiatalon.

Aztán megismertem a későbbi feleségemet, aki akkor volt 19 éves. Pici, duci. Hatalmas cicik, husi mindenhol. Olyan szűk kis puncija van, hogy a 15 centis farkammal királynak érzem magam benne! És igen, hatalmasakat szokott élvezni, gyakran spriccel is! :)

2024. jún. 14. 11:37
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Magyarázd el légyszíves tudományosan, hogy milyen összefüggés lehet. Megsúgom, semmilyen.
2024. jún. 14. 11:54
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
5 volt olyan csaj aki bár nagyon szép volt, vékony volt, de úgy volt vele örüljek hogy vele szexelhetek, semmit nem rakott hozzá, látszólag nem is érdekelte. Egy duci lány meg bizonyítani akar, odaadóbb és nem úgy van "én szép vagyok legyen ennyi elég".
2024. jún. 14. 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:
37%
#6 én vékony vagyok, kondizok, formás vagyok, és imádok szopni, szexelni, pózokat váltani, bdsm-et stb. Semmi köze ennek a testalkathoz. Max. te nem néztél ki elég jól a vékony lánynak és nem kívánt, csak túl akart lenni a dolgon.
2024. jún. 14. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

7. Azért nem kellene úgy beszelj hogy tw 10/11 vagy. A kondi semmit nem jelent, ha nem olyan jó a genetikád. :)

24/N

Én husisabb vagyok, sajnos nagyon szűk és napi 2-3x kívánom. Emellett edzek, de eddig panasz nem érkezett. Szeretem a párom lovagolni, szopni, viszont sok póz nehezebb, mivel szűk vagyok.

2024. jún. 14. 14:47
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Volt már rengeteg duci, normál, és vékonyabb testalkatú barátnőm is, de én még nem fedeztem fel ilyen összefüggést, hogy a duci csajaim nagyobbakat élveztek volna, mint a vékonyabbak.

Sőt, én inkább azt vettem észre, hogy a méretes farkamat inkább a vékonyabb testalkatú csajok szeretik jobban, mint a ducik.

2024. jún. 14. 14:56
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
#9 persze, hogy nincs összefüggés, csak a magukat népszerűsíteni próbáló kövér nők kommentelnek ide ilyen bullshiteket, hogy őket kb. újra kell éleszteni orgazmus után. Aztán ha lefogynak, akkor elvesztik ezt a szuperképességüket?😂
2024. jún. 14. 15:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!