Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már hogy megnéztetek egy pasit jobban, intim résznél?
Barátnőimmel eljárunk edzőterembe, csak ilyen csajos popsi és has edzésre :P
Mivel sok ott a pasi és nincs külön női rész így vegyesen vagyunk a teremben.
Van egy pasi akit többször láttam már és mindig megbámulom mert egy nagyon passzos gatya van raja és nekem tökre "szúrja" a szememet.
Ilyesmi:
Szóval figyeltem a barátnőimet de ők soha nem néznek oda, én viszont igen. Ez gáz?
Szerintem ez rendeben van, ha bejön a pasi, akarva-akaratlanul odapillantok én is.
Pont a feketében nem sok mindent látni, ezért kedvelem én egy pasin inkább a világosabb színű vagy fehér alsót :)
Akkor sem
Ők is megnéznék minkett!
Nem gáz és nem tehetsz róla, ha gyakran arra téved a tekinteted.
Lehet hogy én is így volnék pasi létemre, ha konditerembe járnék edzeni, olykor csak rá pillantanék a nőkre.😊
Igen gáz.
És kamu!!! Lányok nem néznek meg fiúkat, lányok csak lányokat néznek meg!! és lányokra izgulnak fel nem fiúkra!
Én is megnézem a pasikat milyen csomag van nekik.
Akár utcán akár ha csak leül elém.
Interneten filmben ha látszik. Persze nem feltűnően.
Ez ugyan olyan mint ahogy a pasik is megnéznek bennünket. Mell popsi vagy ha szűk nadrágban látszik a punci vonala.
Semmi rossz nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!