Felvételizők! Megnéztétek az efelvételin, hogy hány pontotok van? Előfordult valakivel, hogy többet írtak, mint amennyit a felvi.hu pontszámító kalkulátora dobott ki?
előző vagyok, 3 másodperces keresésembe telt -.-ˇˇ
A felsőoktatási intézmények az emelt szinten teljesített legalább 45%-os eredményű érettségi vizsgáért többletpontot adnak, amennyiben a jelentkező érettségi pontjait az emelt szinten teljesített vizsgaeredmény alapján számítják.
ha már érettségizel nézd át az idei követelményeket.
Nyugi. Amint látod, én is írtam, hogy tudomásom szerint 45%-tól adják meg idén. Nekem nincs meg a 45%, mégis megkaptam rá a plusz 50 pontot. Ezért kérdezem, hogy mi lehet a probléma. Mindenesetre azért köszönöm a rendkívül kedves válaszodat, sokat segítettél, mit ne mondjak.
5-ösnek csak annyit, hogy ha nem illet meg minket a +50 pont, akkor nyilván nem fogjuk megkapni, korrigálni fogják a hibát, és nem fogjuk elvenni senkitől a helyet.
6osnak meg tényleg köszönöm, én is erre gondoltam.
Csak azért egy pillanatra felcsillant a szemem, hogy talán valamit elszámoltam, és ha nem is sokkal, de picivel több pontom és így esélyem is van bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!