Mióta módi az, hogy a felvételizők regisztrációs csomagot kapnak?
Nem tudom, de elvileg mindenki kap, ha nem, akkor pánikolni kell, és felhívni ,,őket".
Ez nekem azért fura, met ha nem olvasnám az eduline-t pár hónapja, nem is tudnék erről. Most jelentkeztem harmadszorra egyetemre, de eddig még egyszer se kaptam, és még idén se, pedig elvileg már meg kellett volna kapnia mindenkinek.
Jaj talán tudom mi ez.
Ha felvesznek kapsz egy borítékot egy csomó reklámmal pl diákhitelről, bankkártyákról meg ilyen hülye reklámokról.
a felvi honlapja küld egy emailt és elmondja hol tudod letölteni. A személyes adataid vannak benne, hogy kifizetetted-e már a jelentkezési díjat, és hogy hova jelentkeztél.
Ami fura mert csomagként emlegeti, de a letöltött dokumentum neve, már csak regisztrációs levél.
"a felvi alapból nem is érint"... dehogynem!
Ugyanúgy használnod kell az e-felvételit, akkor is ha papíron jelentkeztél. Oda elvileg már fel is töltötték a dokumentumokat, valamint a regisztrációs levelet is!
Csak először talán regisztrálni kellene a felvi.hu-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!