Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ejszaka a legintenzivebb a szex?
A parommal meg nem lakunk egyutt de sokszor atjon vagy atmegyek hozza es ott toltom az ejszakat. Ha talalkozunk mindig szeretlezunk,pl elalvas elott vagy csak napkozben. Viszont nagyon szokszor ugy van,hogy semmibol semmi ejszaka felkelek es ravetem magam. Tortent mar olyan is,h reggel hirtelen nem emlekeztem ra, csak o mondta, ezutan lassan minden eszembejuott.
Sokszor jobban elvezem ezt, mint a nem felig alomban levot. Pl normalis esetben nem tudok elmenni vaginalisan, de ejszaka mindig elmegyek ,sokkal nedvesebb is vagyok es jobban is kivanom mert olyan vad az egesz.
Veletek volt mar ilyen?
Én is ilyen voltam mindig is, este és éjjel valahogy sokkal jobban esik, de nincs köze a sötéthez, mert félhomályban/világosban szeretem.
Ez olyan, hogy pl valaki szeret korán kelni, valaki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!