Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Feleségem visszament az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem visszament az exéhez míg én külföldön dolgoztam, váljak?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, se gyerek se hitel nincs még. 1 éve kint dolgozom külföldön és 2 havonta járok csak haza. Megbeszéltük, hogy tarthat szeretőt és én is eljárhatok randizni pusztán a testi szükségletek kielégítése miatt.

Korábban azt mondta, hogy azért szakított az exével mert a túl nagy mérete miatt neki kellemetlen volt vele a szex és sosem élvezte. Most azonban kiderült hogy kb rögtön felkereste őt ahogy az "egyezségünk" kialakult.

Egy ideig titkolta hogy hozzá jár, csak azt mondta hogy találkozgat 2 hetente 1 pasival. Most azonban kiderült, hogy az exéhez jár heti többször és nem egyszer meghívták a pasi barátját is hármasra.

A feleségem 28 éves, én 32 vagyok.

2024. jún. 12. 14:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Ez jobban zavar téged, mint ha egy idegen nagyfarkú pakolgatná?
2024. jún. 12. 14:54
 2/24 A kérdező kommentje:
igen jobban, mert hazudott és arról is hogy potnosan mit csinál. Nyilván ah tudom hogy 2 pasi egyszerre vágja partiba akkor megmondom hogy no way.
2024. jún. 12. 14:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
hazudott, plusz a harmas azert az eros. mivel nem kot hozza semmi, egyertelmu a valas
2024. jún. 12. 14:58
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Akár te is durvulhatsz ami az élvezeteket jelenti, de ahogy olvastalak ebben az esetben jobb lenne különmennetek, ez a seb nem fog szerintem beforrni rajtad :(
2024. jún. 12. 15:02
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Mekkora bré van az exe alatt?
2024. jún. 12. 15:06
 6/24 A kérdező kommentje:
a kép, video alapján nagy, 20cm kb. nekem átlag 15.
2024. jún. 12. 15:07
 7/24 anonim ***** válasza:
Láttál képet, videót róla?
2024. jún. 12. 15:11
 8/24 A kérdező kommentje:
igen láttam. az exe megkeresett hogy részemről tényleg oke a dolog, mert ő nem akar bekavarni. Ő küldte el a dolgokat amit felvettek.
2024. jún. 12. 15:12
 9/24 anonim ***** válasza:
54%
Allt közben neked vagy inkább majdnem sírtál? Vagy kiverted rájuk?
2024. jún. 12. 15:26
 10/24 Nincstovább ***** válasza:
77%
Khm… csak nehezen találok szavakat. Nekem már az egyesség se lenne ínyemre, nem hogy ha ex kerül a képbe… Lehet konzervatív vagyok, nálam szóba se jöhetne egy harmadik fél, még ebben az esetben sem. Nincs olyan, hogy szükséglet kielégítése céljából félrebaszok valakivel, csak mert két hónapig távol vagyunk a másiktól. De ha ettől el is tekintünk, ne haragudj kedvesem, de min csodálkozol? Szabad kezet adtál neki, hogy bárkivel szexeljen, ő pedig az exét választotta, akivel elvileg nem volt jó, minthogy egy idegennel kelljen kínlódnia… azt a faszt már ismeri, tudja, hogy mit tud nyújtani és ebben az esetben él is vele. A hármas dolog… nem mindegy hányan dugják a feleséged? Te magad engedted meg neki, hogy kielégítse a szükségleteit… Kíváncsi vagyok ki hozta fel ezt a nagyon okos ötletet kettőtök közül, te vagy ő? Lehet én vagyok fordítva bekötve, dolgozott kint a férjem, és elég rossz korszakunkat éljük, de ha eszembe is jutott, hogy talán tovább kellene állnom (nem két hónapja nem szexelünk teszem hozzá és nem miattam), akkor se tudnék mással kefélni, mert nem akarnám sem megalázni, sem pedig megbántani… Igen többször eszembe jutott, hogy elhagyjam, hogy feladjam a házasságunkat, de nem tudnék mással szexelni, csak azért mert ő jelenleg erre nem képes…
2024. jún. 12. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!