Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért bátjátok a transz nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bátjátok a transz nőket?

Figyelt kérdés

Miért zavar valaki kiteljesedése?

Szerintem sokan normálisak, dolgoznak, fizetik az adót, rendezett életük van annak ellenére, hogy mennyi bántás éri őket.

2024. jún. 11. 07:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Dehogy bántanám, eszembe sem jutna, a meleg férfiakat is csak akkor állítom a sarokba, ha tudván, hogy én hetero vagyok, nyomulnak. Ha az a transz nő normálisan elsörözget velem, mondjuk, és van közös témánk, én elfelejtem, sőt, lehet nem is ismerem a szexualitását, marhára nem érdekel, az ő élete.
2024. jún. 12. 11:47
 22/25 anonim válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavar, sőt! Alapjában véve egyaránt lehet vonzó egy biológiai és egy transznemű nő is. Mindkét típus pontosan ugyan olyan szexi tud lenni, egyszerűen csak máshogy. Egy transznemű nőnek jól áll, ha megvan a kukija, ez úgymond hozzá ad az összképhez. De ez nem jelenti azt, hogy több vagy kevesebb lenne mint biológiai nőtársa - semmiképpen sem-, mindössze máshogy szép. Ha a nemátalakító műtét is megvan, akkor ez a "máshogy szép" nincs jelen, ilyen esetben pontosan olyan fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint biológiai társa. Tehát egyik sem jobb vagy rosszabb, több vagy kevesebb a másiknál, szimplán csak másabb. Természetesen ez csak a fizikai vonzalomra vonatkozik. Lelkiekben abszolút semmi különbség, egyaránt lehet szerethető személyiség, s megérdemli a boldogságot attól függetlenül hogy a lelkével összhangban lévő fizikai testbe született, vagy sem.🙂
2024. jún. 14. 17:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Azzal vitatkoznék, hogy fizikailag semmi különbség nincs a transz nő és a biológiai nő között. Mert van. A transz nőnek nincs méhe, nem menstruál, a hormonjai sem állnak tótágast kéthetente, mert ciklusa sincs. Ez mind fizikai különbség. Ettől nem lesz jobb vagy rosszabb ember, természetesen. De nem fogja soha teljesen megélni a nőiséget, mert az nem annyi, hogy melléd meg puncid van és magassarkúban illlegeted magad
2024. jún. 14. 18:01
 24/25 anonim válasza:

22-es vagyok.

Nem fogalmaztam teljesen pontosan: a fizikai tulajdonságokat elsősorban a külső megjelenést tekintve értettem. A méh belső szerv, a külső megjelenést nem befolyásolja, szerepe csak akkor van, ha valaki gyereket szeretne kihordani. Tehát egy nő sem lesz kevésbé nő attól, hogy nincs mêhe mert transz, vagy éppen bármiféle ok/betegség miatt.

2024. jún. 14. 18:21
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Először is: nemváltó műtét nem létezik. Amit így emlegetnek, az csonkítás, semmi több. A nemünk minden sejtünkbe bele van kódolva az XX és XY kromoszómák által, azon a tudomány mai állása szerint nem lehet változtatni. Azt el lehet érni, hogy ránézésre, illetve fényképen egy férfi is úgy nézzen ki, mint egy nő, de a mozgása, a beszéde, a viselkedése attól még soha nem lesz olyan, mint egy nőé.
2024. jún. 14. 19:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!