Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért bátjátok a transz nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bátjátok a transz nőket?

Figyelt kérdés

Miért zavar valaki kiteljesedése?

Szerintem sokan normálisak, dolgoznak, fizetik az adót, rendezett életük van annak ellenére, hogy mennyi bántás éri őket.

2024. jún. 11. 07:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%

Szexuálisan csak akkor izgatnak ha még van péniszük.

Persze teljesen hölgyként kezelném, tekintenék rá. De a kis csomag izgatna a bugyijában.

2024. jún. 11. 07:16
 2/25 A kérdező kommentje:
1-es miért tárgyiasítod őket? Látszik, hogy soha nem volt dolgod velük.
2024. jún. 11. 07:18
 3/25 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos ha szexről van szó, akkor minden nőt tárgyiasítok.. Cisznőket is.

Sajnálom.

2024. jún. 11. 07:20
 4/25 anonim ***** válasza:
26%
Aki férfi létére nőnek képzeli magát, az elmebeteg. Amúgy beszéltem már nőnek öltözött férfival, hát kevés férfiasabb jelenség van. Felöltözni, kisminkelni egy dolog, de úgy beszélni, úgy viselkedni, mint egy nő, férfiként lehetetlen.
2024. jún. 11. 08:05
 5/25 anonim ***** válasza:
63%
Miért undoritoak?,szerintem is jobb ha kiteljesednek és megvalósítsák ön magukat minthogy lelki nyomorban éljenek le egy életet.
2024. jún. 11. 08:08
 6/25 anonim ***** válasza:
21%
#6 A legjobb viszont az lenne, ha pszichiáterhez mennének, aki meggyógyítaná őket az elmebajukból.
2024. jún. 11. 08:09
 7/25 A kérdező kommentje:
A transzneműség nem betegség, hanem állapot. Ez az orvosok és a szakemberek álláspontja. Szerintem is sok undorító ember van a világon és ez független a szexuális orientációtól.
2024. jún. 11. 08:18
 8/25 anonim ***** válasza:
81%

Ezért lehet le leszek csúnyán szólva, de valamilyen szinten szerintem egy mentális dolog az, hogy valaki más neműnek érzi magát, mint ami. Nyilván nem poénból akar egy férfi nő lenni vagy egy nő férfi.

De összességében én nem bántom őket, viszont nem is találok vonzónak egy ilyen személyt. De egyébként nagyon nem kell csodálkozni azon, hogy bántva vannak az ilyen emberek. (Főleg nálunk.) Felőlem mindenki élhetne úgy ahogyan ő boldog.

Ennek két fő oka van:

1. Akár hogyan is szépíteni lehet, sok szempontból egy "balkán" vagyunk ami alatt sok mindent lehet érteni, de igazából semmi jót. Kevésbé elfogadó a társdalom és erre a gyűlölet keltő politika sokat rátesz.

2. Aki használ internetet az találkozott nem egy, nem kettő ilyen "transz" híresség nevével vagy róla szóló cikkel. Csúnyán hangozhat, de teljesen mindegy hogy néznek ki, nálunk a nagy részük egy IGÉNYTELEN SZUTYOK aki rohadt kártékony a kisgyerekekre és nem azért, mert majd a kisgyerekek is át akarják magukat operáltatni, hanem azért mert szimplán a személyiségük TRASH és kártékony.

2024. jún. 11. 08:47
 9/25 anonim ***** válasza:
33%
Számomra rettenetesen visszataszítóak. Ennyi. Aztán, hogy ki miként áll hozzájuk, ahhoz semmi közöm.
2024. jún. 11. 08:48
 10/25 anonim ***** válasza:
34%
#8 Az orvosoknak és a szakembereknek ezt kell mondaniuk, mert különben a diktatúra tönkreteszi a karrierüket. Ők is tudják, hogy ez betegség, de nem mondhatják ki.
2024. jún. 11. 09:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!