Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nök, hölgyek èlvezitek ,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök, hölgyek èlvezitek ,hogy itt a nyár ,lenge ruhàba jártok és mutatni tudjàtok a cickókat meg a combokat és àtjàr titeket a szellő?😁

Figyelt kérdés

#Sexy öltözködés
2024. jún. 7. 20:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Èn bevallom imádlak nèzni titeket bármikor amikor gyalogolok ,vezetek,bkv-zok🙂
2024. jún. 7. 20:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Szemkontaktust felvenni,megfordulni utànatok...stb
2024. jún. 7. 20:51
 3/14 Metionin ***** válasza:
90%
Rohadtul élvezem, főleg hogy a hozzád hasonló degeneráltak egy szerencsétlen comb látványától ejakulálnak az utcán.
2024. jún. 7. 20:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem zaklatlak titeket,nem èpitőipari melós vagyok aki beszólogat még nem szoktam rátok dudàlni.
2024. jún. 7. 21:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem dudàlok ràtok
2024. jún. 7. 21:06
 6/14 Metionin ***** válasza:
91%
Hát ha a catcallingtól eltekintünk, akkor az uralkodó érzésem egyszerűen annyi, hogy kicseszettül melegem van és reménykedek, hogy nem hagytam ki egy kilátszó részt sem amikor magamra öntöttem a szokásos liter fényvédőmet.
2024. jún. 7. 21:07
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mert a rusnya dögök lesnek
2024. jún. 7. 21:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Ès bunkó beszólogatàsok szoktak lenni?
2024. jún. 7. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

6os

Érdekes, a fiúknak is melegük van, még sem öltöznek olyan lengén ribisen mint a lányok..!!

2024. jún. 7. 22:14
 10/14 anonim válasza:
82%

Nem élvezem, rühellem a nyarat és a meleget.

Nem járok lenge ruhában, nem mutogatok semmit. Nem a szellő jár át, hanem a 40 fok meg az agyvérzés.

Szerencsére kövér vagyok, így megkímél engem az élet az ilyen füttyögető seggfejektől. Mivel régebben ilyen esetekben a középső ujjamat mutattam fel és a halál ....szára küldtem el az ilyeneket, mint te kérdező, a családom azt jósolta, hogy egyszer valaki meg fog verni engem. De már hálistennek biztonságban vagyok. Hölgytársaim, van előnye is a hájnak!

2024. jún. 7. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!