Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baba vagy lógós punci? Melyike...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baba vagy lógós punci? Melyike gerjedtek?

Figyelt kérdés

#lógós vagy baba
2024. jún. 2. 14:14
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
#19 nekem nem kell nagy, a feszes pedig stimmel
2024. jún. 2. 19:01
 22/49 anonim ***** válasza:
#20 én soha nem dobtam valakit a mérete miatt sőt nekem mindig mondják hogy rossz az ízlésem de engem nem érdekel ez a vélemény nekem tetszik az illető és kész
2024. jún. 2. 19:03
 23/49 anonim ***** válasza:
56%
Bármilyen furcsa, de a pasiknak is lehetnek elvárásaik...
2024. jún. 2. 19:03
 24/49 anonim ***** válasza:
#23 de nekem nem kell nagy méret lehet valakinek kell de nekem nem
2024. jún. 2. 19:04
 25/49 anonim ***** válasza:
71%

#22 Ez tök jó is és rendben van.

De ha más úgy gondolja, hogy neki ez egy olyan dolog ami fontos, azzal sincs baj. Nyilván mindenkinek fáj az elutasítás, de nem passzolhatunk mindenkivel.

Engem is dobtak már farokméret miatt, nem vettem magamra.

2024. jún. 2. 19:05
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
#25 hála Istennek engem a pinám miatt nem utasított el senki és soha nem fordult meg a fejemben hogy ilyenért lehet valakit elutasítani max ha rodhadó büdösség áradna na akkor lenne miért elutasítani vagy ha az illető csúnyának találná engem vagy szőrös lennék vagy ha büdös stb
2024. jún. 2. 19:08
 27/49 anonim ***** válasza:
56%

#26 Ahogy írtam én sem ezt nézem, abszolút nem döntő szempont.

Viszont olyannal már nem egyszer találkoztam, hogy lefordultam a szagtól. Pedig teljesen áplot lányok voltak minden más területen.

2024. jún. 2. 19:11
 28/49 anonim ***** válasza:
#23 nem furcsa de nekem sosem voltak olyan elvárásaim amit ne lehetne megugrani volt aki szerint borzasztó ízlésem van de nekem nagyon is tetszett az illető és leszh@rtam hogy mekkora van neki örültem hogy szóba állt velem és még tetszik is a személy mellette 0 az önbizalmam de azt hogy ilyen dolgokban le legyek degradálva hogy nekem nem csak egy csík van ott lent hanem kiáll ez kb olyan mintha valaki azért utasítana el mert nem úgy áll a fülem ahogy neki tetszik
2024. jún. 2. 19:12
 29/49 anonim ***** válasza:
#28 Egyébként nem kell ezen úgy felkapni a vizet. Az itteni kommentekkel ellentétben nagyon elenyésző lehet, hogy valaki emiatt kihátrálna. Interneten, névtelenül mindenki bátrabb, finoman fogalmazva.
2024. jún. 2. 19:30
 30/49 anonim ***** válasza:
#29 a célom nem az hogy besz@rjanak hanem egy picit reálisabb lenni mert ennyi erővel nem jön össze valaki olyannal akinek nem tetszik a füle most lehet hogy néhány férfi orrom alá dörgölte hogy nekik is lehet elvárásaik mintha nekem olyan magasak lennének hogy nekem csak tökéletes kéne holott többen mondták hogy rossz ízlésem van és úgy érzem hogy senkinek se jövök be ha meg igen akkor nagyon boldog vagyok és nem érdekel milyen ami alatta van vagy ha vannak rajta hibák az sem érdekel mert hiszen tetszik .... Igen jogosan írta ezt valaki de nem a megfelelő embernek mert vannak lányok akiknek igen nagy elvárásai vannak farok mérettel kapcsolatban is stb DE kivételek vannak és én is a kivétel közé tartozok tehát nem nekem kéne az orrom alá dörgölni ezért akadtam ki
2024. jún. 2. 19:46
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!