Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baba vagy lógós punci? Melyike...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baba vagy lógós punci? Melyike gerjedtek?

Figyelt kérdés

#lógós vagy baba
2024. jún. 2. 14:14
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Arra amelyik azon a nőn van aki tetszik.
2024. jún. 2. 16:20
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nagyon baba, és kicsit fáj a lelkemnek, mikor ilyen kérdések alatt "helytelen" válasznak számít az ilyet preferálni (míg aki lógósat ír, az 100%-ra lesz pontozva). :')
2024. jún. 2. 18:07
 13/49 anonim ***** válasza:
20%
#12 pont hogy a saláta van lehordva mindennek és mindenki csak a babát akarja holott a férfiaknak inkább örülne kellene hogy kapnak puncit
2024. jún. 2. 18:25
 14/49 anonim ***** válasza:
78%

#13 Kinek mi jön be.

De ez a örülj hogy kapsz valamit komment elég proli volt.

2024. jún. 2. 18:26
 15/49 anonim ***** válasza:
Mert aki lehordja valakinek a punci kinézetét az b@za (#13 vagyok ) szerintem teljesen mindegy milyen a formája nehogy már nekem azért kéne szharul éreznem magam mert nekem saláta van neked meg hogy baba ... Hogy ezért bárkinek is rosszul érezni magát na abból nem eszek , szerintem sokkal inkább lényegesebb az hogy aki alatt van az hogy néz ki vagy hogy nem büdös
2024. jún. 2. 18:28
 16/49 anonim ***** válasza:
#14 egyáltalán nem ez alapján kell ismerkedni valakivel hogy milyen van alatta az lenne a gázos ha farok lenne alatta vagy ha rodhadó szag áradna ki belőle
2024. jún. 2. 18:31
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon magadra vetted a dolgot. Nem tudom miért bánt az hogy random emberek akiknek soha nem lesz köze hozzád, milyen preferenciával rendelkeznek. Engem totál hidegen hagyna, egy embernek kell hogy tetszél, akivel vagy. Az meg úgysem azon fog fennakadni.
2024. jún. 2. 18:39
 18/49 anonim ***** válasza:
#17 nem azzal van a probléma hogy ki mit gondol egy adott dologról de hogy a puncival kapcsolatban mi van akkor ha a neki tetsző lánynak nem olyan amilyen az ő preferenciaja vagy talán úgy kezdi az ismerkedést hogy mutasd mi van a lábad közt ha nem tetszik akkor keresek mást ?!
2024. jún. 2. 18:54
 19/49 anonim ***** válasza:
71%
Ha minden nőnek nagy kell. Legyen baba szép feszes cicikkell. Ne legyen 1 oldalaú a dolog.
2024. jún. 2. 18:57
 20/49 anonim ***** válasza:
71%

#18 Nem tudom miért lenne veszteség egy lánynak ez, ha valaki ezzel kezd arra nem kell időt pocsékolni.

Az meg hogy később kiderül ez és emiatt szakít valaki, joga van hozzá.

Az sem újkeletű dolog, hogy farok méret miatt dobják a pasikat.

2024. jún. 2. 19:01
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!