Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj,ha nem szeretem ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj,ha nem szeretem ha a férjem a nemi szervemet nyalja? Elutasitom,és nem akarja elfogadni ezt.

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezt már a kapcsolatotok elején tisztázni kellett volna. Nem is fogod szeretni, élvezni, míg nem engeded, hogy örömét lelje benne. Valószínű, hogy a punci nyalás olyan fontos neki, mint a dugás. Erröl beszélnetek kell, és engedni a vágyainak, mert ha nem teszed, azzal csak a szeretők és a rosszlányok piacát teszed még szükségesebbé. Szóval irány gyantáztasd magad csupaszra és engedj a vágyainak. Had csókolózon, nyalja falja a puncidat, hidd el, ha edgeded neki, te is élvezni, elélvezni fogod.
2024. máj. 31. 06:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Sajnos,,nem megy!

Egyszerűen nem bírom elviselni,ha akar akkor menjen máshoz,nem érdekel,de soha nem fogom tudni ezt neki megengedni!

Mert engem taszít !

2024. máj. 31. 09:16
 13/19 Furfangos Frigyes ***** válasza:
Akkor férj uram jól járt. Megkapta az elhajlási-engedélyt.
2024. máj. 31. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő még nem kapta meg, hacsak nem olvassa ő is ezt. Szóval ha tényleg így gondolod, akkor mondd meg neki, hogy téged hagyjon békén ezzel és keressen egy olyan nőt, aki értékeli a nyelvét!
2024. máj. 31. 12:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Érdekes igen vannak ilyen frigid nők akiknek szinte zero szexuális élményuk van. Borzasztóak, en sose birtam oket. Változtass!!
2024. máj. 31. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Nehezen elfogadható, mert ebben manapság semmi különös sincs. De ha mondjuk a férfiak seggét akarná valaki kényeztetni, a többségnek ez egyáltalán nem tetszene, tehát még is megérthető, ha valaki nem tud valamit elviselni.
2024. máj. 31. 16:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Anált engeded?
2024. máj. 31. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, én pl szeretem ha a seggem nyalják a csajok - és ami a legmeglepőbb még nekem is! hogy a 18-25 éves lanyok szinte egyiknek sem jelent ez gondot, soot, látom h tetszik nekik és szívesen csinálják: arra jöttem rá h a csajok szeretnek popsit nyalni 😄 lábujjaimat is szokták szopizni, azt is igen élvezettel csinálják - elég sok csajom volt, sok csak 1-2 alkalmas igaz, de abszolút ez a tapasztalatom.
2024. jún. 1. 09:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor hagy nyalja másnak,egesszégére
2024. jún. 20. 17:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!