Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj,ha nem szeretem ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj,ha nem szeretem ha a férjem a nemi szervemet nyalja? Elutasitom,és nem akarja elfogadni ezt.

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 21:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem baj.Valószínűleg nem kívánod a férjed/nem tud/akar felizgatni előtte vagy rosszul csinálja.
2024. máj. 30. 21:37
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Keress mást aki úgy van vele mint te és hagyd meg neki is a lehetőséget, ha szereti, hogy mással megélhesse - mert vágyik rá.
2024. máj. 30. 21:37
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Az a nagyobb baj, hogy a férjed nem fogadja el ha kérsz tőle valamit! Bocs, de házasság előtt nem derült ez ki???
2024. máj. 30. 21:49
 4/19 mantis religiosa ***** válasza:
94%
Hogy jutottatok el így a házassági? Egy ilyen dolognak hamarabb ki kellett volna derülni. Nálam ez hamar a kapcsolat végét jelentené, mint ahogy szerintem sok férfinél is.
2024. máj. 30. 21:53
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
fura az elutasítás.
2024. máj. 30. 22:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő szereti a nyalast, ezt én is tapasztaltam már. Van aki kifejezetten utalja. De akkor hogy sikerült összejönni, együtt lenni összeházasodni és éveken át házasságban élni? A szex ha nem jó az a kapcs nem működőképes - még a legszebb nővel sem.
2024. máj. 31. 00:28
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Igen, baj. Bigott vagy
2024. máj. 31. 01:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, de azért fura. Ha nem bírod elviselni, akkor persze nincs értelme erőltetni. Azért legalább gondolatban szoktasd magad, hozzá.

De amugy mi problémád vele ? Mert ez nem olyan durva dolog. Bár ez is relatív, 100 éve lehet hogy bűncselekménynek számított volna.

2024. máj. 31. 01:17
 9/19 Furfangos Frigyes ***** válasza:
79%
A szóhasználat alapján, " nemi szervemet ", nálad is vannak problémák.
2024. máj. 31. 04:26
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

Ha nyalni szeretne nyalni fog,csak más combjai közt!

Feltételezem ,hogy szopni sem szeretsz!?

2024. máj. 31. 04:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!