Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki erősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki erősen ellenzi a homoszexualitást,az maga is meleg?

Figyelt kérdés

Néha elgondolkozom ezen,mert olvastam pár ilyen történetet és bele gondolva van benne valami..

Van egy osztálytársam (lány),akiről teljesen azthittem,hogy full leszbikus (nem csak én hittem),erre feljön ez a téma és szinte elhányja magát,illetve nagyon ellenzi az azonos nemű kapcsolatokat szebben mondva. És ezt nem csak akkor jelenti ki,ha ez a téma hanem random beszélgetés közepett is akár. Vajon latens meleg?

( a konzervatív keresztény emberek ha lehet kerüljék ezt a kérdést mert nem vagyok kiváncsi bunkó válaszokra)

2024. máj. 30. 20:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
49%
#30: Nem, nem jelenti és nem, nem gyermekkorban alakul ki. Sajnálom de nem vagy elég okos ehhez a vitához.
2024. máj. 31. 04:40
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
31: Pedig teljesen logikus, értelmes. Mégis milyen más vonzalom alakulhatna ki két nemilegéretlen gyerek között, mint a pedofilvonzalom ? Az emberek életük folyamán sokféle szexuálisérzést tanulnak, gyerekkorban pont a pedofilszexualítást.
2024. jún. 1. 04:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!