Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki erősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki erősen ellenzi a homoszexualitást,az maga is meleg?

Figyelt kérdés

Néha elgondolkozom ezen,mert olvastam pár ilyen történetet és bele gondolva van benne valami..

Van egy osztálytársam (lány),akiről teljesen azthittem,hogy full leszbikus (nem csak én hittem),erre feljön ez a téma és szinte elhányja magát,illetve nagyon ellenzi az azonos nemű kapcsolatokat szebben mondva. És ezt nem csak akkor jelenti ki,ha ez a téma hanem random beszélgetés közepett is akár. Vajon latens meleg?

( a konzervatív keresztény emberek ha lehet kerüljék ezt a kérdést mert nem vagyok kiváncsi bunkó válaszokra)

2024. máj. 30. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#10: Nem, az csak simán nem hülye.
2024. máj. 30. 20:52
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
#9 8 vagyok, William L. Shirer: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása c. könyvet olvastam. Shirer ott volt+ átolvasott minden forrást, ami létezik. Ebben a könyvben van szó többek között ugye a kezdeti setup-ról, akiket kinyírt Hitler a hosszúkések éjszakáján, a legtöbbjük meleg volt. De az nyílt titok hogy Röhm a pasikat szerette.
2024. máj. 30. 20:57
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan, mint a korrupció, hogy leginkább azokat zavarja, akik kimaradnak belőle.
2024. máj. 30. 21:00
 14/32 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb esetben. Ezek az önmagukat gyűlölő meleg homofóbok keserítik meg a meleg társadalom hétköznapjait. Ahelyett, hogy rendeznék magukat, a gyűlöletüket kiterjesztik a melegek felé.
2024. máj. 30. 22:08
 15/32 anonim ***** válasza:
Maximálisan van benne valami.
2024. máj. 30. 22:10
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Arra azért kíváncsi lennék, mit szólnának az igennel válaszolók, ha megkérdeznék tőlük: mi a véleményük a pedofíliáról?
2024. máj. 30. 22:16
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
16# A pedofília az BŰNCSELEKMÉNY, nem szexuális iranyultság! Nem mosd össze a homoszexualitással!
2024. máj. 30. 22:23
 18/32 anonim ***** válasza:
19%

17. Nagyon tévedsz. A pedofilia egy olyan beteges szexuális irányultság, amikor egy illető szexuálisan éretlen gyermekhez vonzódik. Orvosi kérdés.

Az, hogy ez kiélve bűncselekmény is, teljesen más kérdés.

Nem mosom össze a kettőt, csak az értelmetlen, sőt tarthatatlan érvelésre próbáltam rámutatni.

2024. máj. 30. 22:30
 19/32 anonim ***** válasza:
82%
18# Igenis összemostad. 2 felnőtt férfi konszenzuális szexuális kapcsolatát miért kell összemosni azzal, hogy egy beteg pedofil kisgyerekeket ront meg?
2024. máj. 30. 22:33
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

19. megbocsáss de nagyon képzavarban vagy

A homoszexualitás önmagában hol jelenti azt, hogy 2 ember konszenzuális kapcsolata???

Homoszexuális erőszakról még nem hallottál?

2024. máj. 30. 22:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!