Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Családapaként nem szoktál más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családapaként nem szoktál más nőről fantáziálni? Ha igen, miket?

Figyelt kérdés

2024. máj. 29. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Jajjj dehogynem. Fejben hányszor lefektettem már a szomszéd csajt vagy az egyik kolléganőmet. Egyébként legtöbbször azt, hogy úgy leszop, hogy azt se tudom hol vagyok. Dehát álmodozni lehet.
2024. máj. 29. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem fantáziálni szoktam hanem hatalmasakat dugni egy kolléganőmmel,akit hanyagol a pasija mert ő testépít🙄!
2024. máj. 30. 04:40
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Egyik kolleginárol, keményen megkefélném
2024. máj. 30. 06:23
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Dehogynem, sok formás anyukát szoktam látni, mikor a gyerekeket várom a suli előtt. Egész nap tudnám őket kényeztetni, jaj.
2024. máj. 30. 08:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősek vagytok nekem valahonnan!
2024. jún. 2. 08:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Gondolatban,már megdugtam a kolléganöimet,a szomszédasszonyt,a gyerek kisiskolás tanárnénijét,a gyerek osztálytársainak a jobb anyukáit,az utcán akit látok stb.
2024. jún. 2. 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem, sőt volt hogy nem csak fantázia volt. A fiatalabb korosztály izgat, az egyetemista csajok pl nagyon beindittanak.40+F
2024. jún. 13. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.... Én is megnézem a többi nőt, de nem szokott ilyen flashem lenni.
2024. jún. 14. 06:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én nőként a szembe szomszéd családapáról szoktam, fiatal apuka, 30as, jóképű. Elképzelem hogy áthív és leteper :P
2024. jún. 14. 08:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én néha a szomszédasszonyról, vagy a játszótéren csinos anyukákról. De a valóságban nem csalnám meg a feleségem. A feleségemről viszont többet fantáziálok, bár úgy, hogy nem velem csinálja :)
2024. jún. 15. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!