Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted a barátnőd képeire,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a barátnőd képeire, eddig összesen hány pasas elégitette ki magát? 🤔Instagram/Facebookos képei a barátnődnek.

Figyelt kérdés

ha vannak fiu haverjai/ismerősei, akkor biztos megkivánták már.

Egy sima szelfire is simán kicsapják a kanosak, akik megkivánják a nődet.

És ehhez a barátnőnk rá segit, mert kiposztolja a testét Instára, amit majd maszturbálás közben tudnak nézni. :'D

és még, sajnos vagy nem sajnos, de sokunk csaja olyan képet is kirak amin látszik a mell/segg. kiverés a nődre 100%veszély..xD

2024. máj. 29. 15:24
1 2 3 4
 31/36 Nincstovább ***** válasza:
83%

A faszt, ne idegesítsetek már 🤣🤣🤣

Akiknek írtam nyilván nem azt írtam, hogy “Figyi már, amúgy szoktál rám recskázni?” Csak megkérdeztem, hogy előfordult-e már, hogy ismerős képeire rántott rá a gyíkra🤣🤣🤣 Oké, hogy velük nőttem fel, de nem akarnám tudni, ha én voltam már “célkeresztben”🤣🤣🤣

Eddig 1-1 az állás🤷🏼‍♀️

2024. jún. 12. 15:36
 32/36 anonim ***** válasza:
72%

Az exem 46 éves, jól tartja magát. Amióta kidobtam edz mint állat és tangás képeket is kitesz.

Kapja százaval a likeokat és még el is mondja, írnak neki páran néha, hogy várják már az új képet mert rendszeresen kidobják rá a szaftot.

Azt hiszi ezzel nekem valami gondot okoz, de csak annyi, hogy szánalmasnak tartom. Szégyen az ilyen rihe. Haverjaim, barátnők is mondják (persze van amelyik irigy mert ki van potrohosodva😅) hogy ez nagyon gáz ebben a korban, még akkor is ha jól néz ki.

Szóval napi szinten tuti fogy rá a fehérje, szerintem csőre tölt rá egy két faszi naponta

2024. júl. 9. 00:05
 33/36 anonim ***** válasza:
61%

Az előzőre nem nagyon, a mostanira viszont rárántanak szerintem, mert durva privát message-k érkeznek néha hozzá és elég feltűnő. Nem takarhat sokat magából, úgy posztolgat.

Engem nem zavar, sőt spanol is kicsit, de nem szeretem, hogy social média megjelenik min valami kis ribi. Megbeszéltük, hogy üzleti partnereket, kontaktjaimat hanyagolja, nem jelöli ismerősnek, erre amikor volt egy balhé vegigszorta őket jelölessel. Ez azért ciki nekem. Emiatt áll a bál nálunk. Sok ismerőse van napi legalább egy fehérje folt okozója biztos ő

2024. júl. 9. 00:17
 34/36 A kérdező kommentje:

32: a ribiskedés, mutogatás, minden korban gáz.

33: miért nem rakja a barátnőd privátra az oldalát? (és ne engedélyezzen férfiakat,fiúkat) Ne legyen már ennyire ribi !

2024. júl. 10. 17:42
 35/36 anonim ***** válasza:

17:42 Igen, nagyon gáz. Ezt tőle kellene megkérdezni, pontosabban meg is tettem, mire jó ez. Használható válasz nincs rá, mégha ez felvetés a következő válaszra vonatkozik is.

Szerintem kompenzál, mert X éve még nem nézett ki ilyen jól. Ez van, de azt tudom, hogy a pasikat durván leoltja, nem kapható semmire, pedig külön élünk már. Nem váltunk még el, ki tudja mit hoz az élet... Most ez van, makacs mint a szamár, nem tudok vele erről értelmesen beszélni

2024. júl. 10. 21:40
 36/36 anonim ***** válasza:

Nincstovább#15:36, ez érdekelne, hova mutat a "köz-vélemény" kutatás ismerős körökben? Faktum a faktum, tuti tagadásban lesznek páran azt gondolom.

Nem tudom én igazat mondanék e, (azt hiszem igen, ha nem face to face a kérdés főleg ha nem személyeskedő) ez a kérdező szemelyétől, vele kapcsolatos ismeretségem intim hullámhosszának rezgésszámától függ(ene)

2024. júl. 10. 21:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!