Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted a barátnőd képeire,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a barátnőd képeire, eddig összesen hány pasas elégitette ki magát? 🤔Instagram/Facebookos képei a barátnődnek.

Figyelt kérdés

ha vannak fiu haverjai/ismerősei, akkor biztos megkivánták már.

Egy sima szelfire is simán kicsapják a kanosak, akik megkivánják a nődet.

És ehhez a barátnőnk rá segit, mert kiposztolja a testét Instára, amit majd maszturbálás közben tudnak nézni. :'D

és még, sajnos vagy nem sajnos, de sokunk csaja olyan képet is kirak amin látszik a mell/segg. kiverés a nődre 100%veszély..xD

2024. máj. 29. 15:24
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Hát én ha lány lennék, engem biztosan zavarna a tudat hogy verik rám. Nem értem a lányokat erre hogy nem gondolnak 🤷
2024. jún. 11. 21:04
 12/36 anonim ***** válasza:
48%
Gyakran hagyom és osztogatom a képeit is
2024. jún. 11. 23:30
 13/36 anonim ***** válasza:
2 pasirol biztosan tudok de biztosan van több is . Engem pl nem zavar
2024. jún. 12. 08:41
 14/36 anonim ***** válasza:
62%

"Hát én ha lány lennék, engem biztosan zavarna a tudat hogy verik rám. Nem értem a lányokat erre hogy nem gondolnak 🤷"

Naivan azt feltételezik, hogy a fiú ismerőseik emberek és nem pedig undorító öszönlények.

2024. jún. 12. 09:16
 15/36 A kérdező kommentje:
Pedig ez teljesen normális a fiúknál hogy kicsakják lány ismerőseikre...🤷 Lehet h nem gondoltak még erre.
2024. jún. 12. 09:18
 16/36 anonim ***** válasza:
49%
#15 Ha van egy minimális tisztelet a lány ismerőseik felé, akkor nem csinálnak ilyet.
2024. jún. 12. 09:45
 17/36 A kérdező kommentje:
De megkívánják. férfiból vannak....
2024. jún. 12. 12:03
 18/36 anonim ***** válasza:
59%
Az enyémre is csinálták már , meg én is csináltam máséra🤷‍♂️
2024. jún. 12. 12:13
 19/36 Nincstovább ***** válasza:
91%

Ezen most el kellett gondolkodnom egy kicsit xD Nem hiszem, hogy valamelyik haver a társaságunkból, görgeti Fb.-t, vagy insta-t, meglátja a képemet és “na akkor most rád csapom ki…”. Márcsak azért se, mert tisztelik annyira a férjemet, hogy ne a felesége képeire rejszoljanak xD Meg hogy néznének utána a szemembe? Rám gerjednek otthon, hétvégén meg együtt iszogatunk, sütögetünk… Ez inkább ilyen tini fantázia, szerintem :) Nyugtassatok meg, hogy csak az xD Végig fogom röhögni így a hétvégén a bográcsozást xD

32/N

2024. jún. 12. 12:38
 20/36 A kérdező kommentje:

19es

Na látjátok! Ez a baj a nőkkel 😂😂

Biztos lehetsz benne, hogy ha van 6 fiú barátod, abból 3 már verte a képeidre. De lehet hogy keveset mondok...

Ez ilyen, ha megkívánunk egy csajt, legalább vannak képek róla a neten... Ha már megkapni "úgy" nem tudjuk :D

2024. jún. 12. 13:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!