Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy képesek az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek az emberek "kalandokat" élvezni? Én lennék ilyen prűd?

Figyelt kérdés

Én nem az a fajta vagyok, aki azt tudja tetteni, hogy a lyukaim és a szívem két külön test része, ha valaki viszi az egyiket, viszi a többit is.

Pontosan ezért világ életemben nem értettem, mi olyan jó abban, hogy az ember lefekszik valakivel, akit nem is szeret, nem is köti hozzá semmi, kb. az se érdekli, hogy mi a neve.

Nem vagyok begyöpösödött keresztény családanya, elég fiatal és nagyon nem konzervatív beállítottságú lány vagyok, mielőtt téma lenne a válaszokban.

Tehát mi is élvezetes ebben a kalandozásban pontosan? Nem undorodik az ember magától a végén? Nem érezné azt, hogy a lelke egy része ki lett tépve belőle? Hogy úgy viselkeddet mig egy öntisztelet nélküli K betűs szó?

2024. máj. 28. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én meg aztán nagyon prűd vagyok azzal kapcsolatban hogy az ember ne ribanxkodjon, kválkodjon, de ha olyannal van egyéjszakás kalandod aki nagyon tetszik, akkor hogy undorodnál magadtól?
2024. máj. 29. 06:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Talán kétszer volt , hogy annyira nem törtem össze magam, hogy a lánnyal legyen folytatás, az okokat nem részletezném, de akik voltak egéjszakások, általában nem miattam nem lett folytatás. Volt, aki azért mondott nemet a következőre, mert azt érezte/ feltételezte, hogy beleszerettem, ez nem volt igaz, jó volt vele minden, és normálisan kezeltem, de ha meg beleszeretek valakibe, mikor tudom, hogy nem lehet csak szex, legyen az én bajom, sosem voltam az a jelenetrendezős féle, ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy bánatomban leittam magam, vagy addig úsztam, hogy alig tudtam kimászni a vízből. Amúgy sok lány nő is vágyódik a kalandokra, csak divat ezt ránk aggatni, persze, a szaporodási ösztön egy-két dolgot megmagyaráz, de nem mindent.
2024. máj. 29. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Kb ugyan így érzek
2024. jún. 17. 21:48
 14/14 anonim válasza:
Dejó, dejó mindenkinek, hogy lehet ezen vitatkozni. Vannak akiknek se szerelem se szex nem jut. De sírni mindenki tud, azért remélem kerestek 600$ hetente, mert valahogy ez azért megtud vígasztalni.
2024. jún. 18. 03:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!