Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy képesek az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek az emberek "kalandokat" élvezni? Én lennék ilyen prűd?

Figyelt kérdés

Én nem az a fajta vagyok, aki azt tudja tetteni, hogy a lyukaim és a szívem két külön test része, ha valaki viszi az egyiket, viszi a többit is.

Pontosan ezért világ életemben nem értettem, mi olyan jó abban, hogy az ember lefekszik valakivel, akit nem is szeret, nem is köti hozzá semmi, kb. az se érdekli, hogy mi a neve.

Nem vagyok begyöpösödött keresztény családanya, elég fiatal és nagyon nem konzervatív beállítottságú lány vagyok, mielőtt téma lenne a válaszokban.

Tehát mi is élvezetes ebben a kalandozásban pontosan? Nem undorodik az ember magától a végén? Nem érezné azt, hogy a lelke egy része ki lett tépve belőle? Hogy úgy viselkeddet mig egy öntisztelet nélküli K betűs szó?

2024. máj. 28. 22:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%
Pasi oldalról a szex része az izgalmas tud lenni. Bár, azért a szexhez jó, ha összeszokik a két arc, szóval jobb ha nem egy éjszaka. Viszont azt érzem azért nem éri meg a végén, mert a néhány, ami nekem volt azzal ért véget, hogy a lány nagyon szomorú, hogy nem rendes kapcsolat és önti rám a fájdalmát.
2024. máj. 28. 22:23
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
Én is így gondolkodom, egyszer volt részem egy alkalmas szexben, de az érzelmek hiánya miatt egyáltalán nem élveztem az egészet. Sokkal jobb egy párkapcsolatban a szerelmemmel szeretkezni és kísérletezgetni együtt kipróbálni új dolgokat, mintsem egy idegennel össze feküdni aztán másnapra elfelejteni egymást. 24/F
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

De, tök jó lenne szerelemből szexelni, de sajnos az élet nem csupa habcsók és vattacukorfelhő, nem mindenkinek adatik meg ilyesmi. Viszont azért nem minden szerelem nélküli szex olyan mint leírtad, azért a nagyrészünk ettől még érző ember, és se a másikat, se magunkat nem tekintjük állatnak, vagy sima lyuknak és faroknak.:) Nem tudom hogy vagy vele, de én egy idő után feladtam az igazira várakozást, és jó élményeim vannak. De remélem te is megkapod azt ami kielégíti az igényeidet.:)

Puszi egy öntisztelet nélküli K-betűs;)

4/14 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Te vagy prűd.

22L

2024. máj. 28. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Férfiként válaszolok, elválasztható a két dolog egymástól. A legjobb mikor mindkét része egyszerre teljesül, de amikor ez nem jön össze és visz a vágy akkor miért ne. Nőknél ez lehet összetettebb. Szerintem ne foglalkozz vele ki és hogyan éli ezt meg, élj úgy ahogy neked jó ;) ha neked ez az igényed erősebb mint a vágyad akkor ne add alább! F/40
2024. máj. 28. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Ez teljesen személyfüggő. Vannak olyan emberek akik teljesen szét tudják választani a szexet és az érzelmeket, számukra a kettő nem keveredik egyéjszakás kalandnál vagy szexkapcsolatnál Természetesen ugyanúgy alkalmasak és lehetnek is hosszútávú kapcsolatban, szerelembe is eshetnek, de a kérdés nem erre irányult. Ismertem már ilyen személyt, az ő szavaival élve neki csak a kielégülés és a dugás a lényeg az ilyen kapcsolatban, és a saját fizikai szükségleteire koncentrál inkább, az érzelmek nem játszanak. "Kölcsönösen kihasználja" egymást a két személy. Neki volt hosszútávú kapcsolata is, abban teljesen máshogyan viselkedett. Legalábbis ahogy kívülről láttam.

Amúgy én is hasonlóan állok a dolgokhoz mint te, szintén nem tudok érzelmek nélkül lefeküdni valakivel. Sőt, be se fogok indulni érzelmek nélkül, nézhet ki a másik akármilyen jól. Nekem a szexuális vonzalom is az érzelmekből fakad, abszolút érdektelen leszek akkor ha nem érzek semmit. Én úgy vagyok ezzel hogy én ilyen vagyok és pont, más emberek meg másmilyenek. Bár nem leszek itt álszent, én se jönnék össze olyan emberrel akiről tudom hogy voltak régen ilyen kalandozásai. Emberileg nem fogom kevesebbnek tartani, ha minden passzol akkor haverkodok és barátkozok is vele. De párkapcsolatra? Biztos nem.

2024. máj. 28. 22:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Komolyan ez lenne egy párkapcsolat hiányára a válasz? Nem az lesz a vége, hogy sokkal inkább kiderül, hogy nincs senki melletted? Nem szeretnek úgy, ahogy nagyon vágysz rá, de mégis az emberi kötődés legintimebb formájába kezdesz.
2024. máj. 28. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy ez a válasz, mert ezek csak pillanatnyi örömök, max a testi vágyat csillapítják vele az emberek. Viszont azt amit keresnek valójában, egy pár aki kiegészíti, akivel boldog lehet nem kapja meg. Ritka az amikor egy éjszakás kalandból komoly párkapcsolat lesz.
2024. máj. 28. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Fiatal vagy, épp nincs senkid, balzsamos az este, szól a zene, minden klassz. Megismerkedsz valakivel, aki tetszik is, jó fej is, iszogattok. Miért ne? Nem akárkivel, nem mindig, csak ha minden adott. Néhány nem úgy sikerül, ahogy gondoltad, más meg nagyszerűen. Izgalom, adrenalin, szex, aztán talán (nagyon ritkán) még lesz is belőle valami. Veszít, aki valami szerinte fontos normák miatt kihagyja. Később bármikor letagadható és bevallasz 3 komoly kapcsolatot, erről az X darabról meg hallgatsz szépen, de azért szívesen emlékszel.
2024. máj. 29. 00:27
 10/14 anonim ***** válasza:

20 eves no vagyok, es volt mar tobb alkalmi kapcsolatom is. En ezt ugy tudom a legjobban megfogalmazni reszemrol, hogy a szex az letszukseglet valamilyen szinten: ha nincs epp parkapcsolatom, nem fogok 2-3 evig varni arra, hogy lefekudjek valakivel. Az embereknek nemtol fuggetlenul vannak vagyai, amiket valahogyan ki kell elegiteni (van, aki maganak elintezi, van aki nem).

A parkapcsolat maga is egy nagyon szep dolog, teljesen megertem azt is, hogy valaki arra var, es azon kivul senkivel semmit, de en nem erzem ugy magam a fentiek ellenere, mint egy “ontisztelet nelkuli K betus szo”.

De egyebkent en magat a kerdest sem ertem: szerinted ha valaki benne van alkalmikban, akkor annak erzi magat? Marmint akkor miert csinalna onszantabol, ha egyebkent rossz lenne neki?

2024. máj. 29. 01:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!